The Elder Scrolls Online İçin İstanbul ve İzmir'de Gece Çıkışı Etkinliği Düzenlenecek The Elder Scrolls Online Betasına 5 Milyon Kişi Kayıt Yaptırdı

Diablo 3'ün Ek Paketi, PC Üzerinde Bir Haftada 2.7 Milyon Sattı

03.04.2014 17:47 - Samet Konuksal


    Blizzard'ın PC'ye yönelik sunduğu Diablo 3 ek paketi Reaper of Souls'un konsol durumuyla ilgili henüz ayrıntılı bir açıklama yapılmış değil. 25 Mart'ta PC çıkışını yapan Reaper of Souls'un satışlarıyla ilgili Blizzard, resmi bir duyuru yaptı.
 
    Yapılan açıklamalara göre Diablo 3'ün ilk ek paketi Reaper of Souls, PC üzerinde geçirdiği bir haftalık süre boyunca 2.7 milyon sattı. Belirtilenlere göre bu veriye hem dijital, hem de kutulu satışlardan gelen bilgiler dahil edildi. Ana oyunun PC sürümü de yine 12 milyondan fazla satmıştı.
 
    Diablo 3: Reaper of Souls'un oyuna kazandırdığı Act V'in bölüm sonu canavarı, bir haftalık süre içerisinde 1.5 milyondan fazla kez öldürüldü. Reaper of Souls'un Twitch TV yayınları ise, ek paketin çıkış gününde 2.4 milyon kez izlendi.
 

Tweet
blizzard diablo diablo 3 reaper of souls rpg PS4
The Elder Scrolls Online İçin İstanbul ve İzmir'de Gece Çıkışı Etkinliği Düzenlenecek Paylaş The Elder Scrolls Online Betasına 5 Milyon Kişi Kayıt Yaptırdı
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
imakenya dragons - 4.4.2014 07:59:07 0
Dıablo 2 gıbı bır efsane varken.
emrahcey - 3.4.2014 23:19:40 0
Bir oyun iki kere böyle satılır. Hem iyi , hem kötü tarafı var. Seveni çok bu kadar satmış fakat satış rakamı DLC'ye göre biraz fazla kalıyor. Bu arada oyun firmaları bu konularda fazla açık vermeselerde PC'de satmasalar zaten oyun çıkarmazlar.
RedBearded - 3.4.2014 20:55:17 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

"YAPIMCILAR PCDE OYUN SATAMIYO YHAAAAAAAAAAAAAA :s:s:sSS"

bak elinin altında battle.net, steam, origin gibi sistemlerde satılan oyunların bilgisi olunca gerçekler nasıl ortaya çıkıyor. pc dirildi konsolcular, rüyanızdan uyanın ;)


Keşke bu dediklerini diğer yapımcılarda anlasa PC'ye yüksek bütçeli yapımlar çıkarsalar :(
BSC Misafiri - 3.4.2014 17:58:43 +7
"YAPIMCILAR PCDE OYUN SATAMIYO YHAAAAAAAAAAAAAA :s:s:sSS"

bak elinin altında battle.net, steam, origin gibi sistemlerde satılan oyunların bilgisi olunca gerçekler nasıl ortaya çıkıyor. pc dirildi konsolcular, rüyanızdan uyanın ;)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Diablo 3: Reaper of Souls
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.