Final Fantasy XIV Yapımcısı: "F2P Her Zaman En İyi Seçim Değil" Warface'in Üye Sayısı 25 Milyonu Geçti

Capcom, Gelir ve Kâr Beklentilerini Düşürdü

31.03.2014 16:54 - Samet Konuksal


    Japon oyun endüstrisinin önemli firmalarından Capcom, içerisinde bulunduğu finansal yıl için yeni bir açıklama yaptı. Hissedarların beklentilerine yönelik gelen açıklamalarda Capcom, gelir ve kâr beklentilerini düşürdü.
 
    Firmadan gelen duyuruya göre daha önce 12 milyar yen olan yıllık gelir beklentisi, 10 milyar yene düşürüldü. Aynı doğrultuda 6.8 milyar yen olan kâr beklentisi de 3.3 milyar yene düşürüldü. Beklentilerin bu denli düşmesinde, Capcom'un mobil ve PC'deki online pazara sunduğu içeriklerin kötü gidişatının önemli rol oynadığı belirtildi. Bunlara rağmen Monster Hunter 4'ün satışlarının bu gidişata olumlu etki yapacağı da eklendi.
 

Tweet
monster hunter monster hunter 4 monster hunter 3d monster hunter 3ds
Final Fantasy XIV Yapımcısı: "F2P Her Zaman En İyi Seçim Değil" Paylaş Warface'in Üye Sayısı 25 Milyonu Geçti
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
redspawn - 1.4.2014 07:48:56 0
Capcom batmamasinda bir veya iki oyun etkili oluyor! Onlarida kaybederse kökten ayvayi yer.
BlackBeasT - 1.4.2014 04:06:55 0
Capcom çatısı altında unutulmaz oyunlara sahip Lakin 7.jenarsyon'da özellikle eski oyuncuların beklediği oyun yada Remake yapımlar gelmedi. Mesala;
1.Onimusha
2.Haunting Ground
3.Dino Crisis
4.Clock Tower
Bu oyunların devamı gelmeliydi ki RE2-3 ve Code: Veronica Remake yeni oyuncuların RE dünyasını daha iyi tanıması açıdan ve eski oyuncuların hafızayı tazelemeleri için mutlaka kaynak ayırıp satışa sunmalarını beklerdim...

X360-PS3 dönemi Capcom çok zarar etti. Köklü 1 oyun firması Capcom çoğu oyuncuda unutulmaz izler bırakan oyunlar sundu, Capcom oyuncuların beklentisini ve isteklerini görmezden gelmeye devam ederse THQ'nun kaderini yaşaması kaçınılmaz..
MoYk - 1.4.2014 01:38:22 0
İyi olmuş Monster Hunter gibi potansiyeli çok yüksek bir oyunu Japonya ile kısıtlı tutarsan böyle patlarsın Batı SF, Re remakelerinden fazlasını bekliyor.
kımyasal - 1.4.2014 00:20:48 0
Oyun sektörü acımazsızdır,ha Call of Duty gibi oyunların ayakta kalması gibi basit taktikleri kullandı Capcom ama tutmadı.Peki Capcom nasıl bir hataya düştü,efsane serilerini Call of Duty konsepti gibi çerez hale getirdi ama evdeki hesap çarşıya uymadı.HTC misali berbat modeller çıkarıp yıl sonu zarar ettik diye ağlarlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Monster Hunter 4 Ultimate
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.