EverQuest'in Tasarımcısından Yeni Bir MMO-RPG Sony, 'LBP'nin Kullanım Haklarını Aldı

Riot Games: "Paraya Aç Bir Şirket Değiliz"

04.01.2014 16:50 - Samet Konuksal


    Son yılların en popüler oyunlarından League of Legends, PC cephesinde önemli işler yapmaya devam ediyor. Dördüncü sezona geçmeye hazırlanan League of Legends adına oyuncular da biraz endişeli biçimde bekleyişini sürdürüyor. Bu konuyla ilgili Reddit'te açılan bir konuya Riot Games'in kurucusu Marc Merrill cevap verdi.
 
    Merrill'in açıklamaları şöyle;
 
"İnsanların bizi aç bir şirket olarak görmeleri artık bıktırıyor. League of Legends 'a bir de bizim açımızdan bakın.
 
1- İlk projemizde hem Asya'da hem Batı'da büyük başarı yakalamış bir oyun sunduk.
 
2- Bunu sadece eğlenceli bir oyun sunmak amacıyla başardık. Amacımız her zaman oyunu güncel tutmak ve geliştirmekti. Hiçbir zaman 'güç' satmayı düşünmedik ve para odaklı çalışmadık. League of Legends'i diğer eğlence ürünleriyle karşılaştırırsanız çok az kazanıyoruz. Mesela en basitinden bir oyunu ele alalım. 10 saatlik eğlence için 60 dolar!
 
3- Milyonlarca League of Legends oyuncusu oyuna herhangi bir para ödemeden zevkini çıkarıyor. Ve biz bu durumdan gayet memnunuz. Bu durumda bizi nasıl 'aç' yerine koyabiliyorsunuz? League of Legends'e para yatırmak sadece sizin kararınıza bağlı."
 

Kaynak Reddit
Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
EverQuest'in Tasarımcısından Yeni Bir MMO-RPG Paylaş Sony, 'LBP'nin Kullanım Haklarını Aldı
YORUMLAR 41
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
BSC Misafiri - 24.6.2015 12:10:09 0
arkadaşlar sizde yapın bir oyun verin beleş oynasınlar. o kadar emek ve enerjinizi bedavadan oynatın (yapabilecekmişsiniz gibi diyorum ya bunu) sizler kendinizi düşünüyorsunuz. bir oyunu 5 dk kadar kısa bir sürede yapmak mümkünmüş gibi konuşmalar görüyorum. hıh!!! ne ki Lan bunu yapmak götümle bile yaparım ben bu oyunu varii havalar filan, sen git önce bedava başkalarının yanında çalış herkese bedava hizmet sun, önce sen yap sonra başkalarından bunu iste herkesin bir işi var ve insanlar para kazanmak zorunda. insanlar harcadıkları zamanın ve enerjinin hakkını almak zorunda alamazlarsa zaten bu oyunun sürekliliği tehlikeye girer. wow gibi bir oyun tamamiyle ücretli ama insanlar onuda oynuyor. burada beleş bir oyun var bunuda oynayan var. kaldıki bir skin dediğiniz şey o adamların ekmek parası, yani bir anlamda onların maaşını sizler vermektesiniz. yahu bir hizmet aldığınızı fark edemiyorsunuz. size söylüyorum. şikayet etmeyin yapın bir oyun bakalım piyasaya bedavamı yoksa paraylamı sunacaksınız. hadi onuda geçtim. gidin başkalarının yanında bedavaya çalışın. sen git çalış bir de para iste kocaman harflerle de "BENİM GÖZÜM TOK KARNIMDA TOK" bu arada kafemde beklerim inanın para vermeden bir yardımcı işime gelir ama rahat olsun bu arkadaş yol ve yemek benden, neyse onuda istemem der arkadaşım. ısrar etmem. nasılsa emek vermek ve bunun karşılığı almak bir hak değişmiş gibi..... siz riota çok kazanıyorsun demeyin önce siz kendinize bakın altı üstü 10 lira 20 lira verip kaliteli bir oyunun sevdiğimiz bir oyunun sürekliliğine katkıda bulunduğunun idrakine varın.
BSC Misafiri - 23.6.2015 12:13:26 0
O kadar para gözsünüz ki riot eipn % lerini bile düşürdünüz sırf daha çok para kazanmak adına. Burda gelmiş birde tiyatro gibi oyun yazıyorsunuz. Anca kendinizi kandırırsınız. Bizim gibi internet cafecileri değil. Sizi biz bu durumlara getirdik, gerekirse yerin dibinede gömmesini biliriz. Önce bir insan PARAGÖZ olmayacak, ne oldum demiyecek. Bu duruma getirenleri sırtlayacak kolluyacak, onların sırtından para kolay para mantığı düşünmeyecek. Elbet birgün dibi boyluyacaksınız, işiniz düştüğünüzde bir tekmede bizden yiyeceksiniz..
Gabe Logan - 5.1.2014 15:28:39 +1
He canım he
Master_Evil - 5.1.2014 13:14:22 +1
alıntı:

Orijinalden alinti: rigby7

Oyunda 2 tane memesi hentailerden firlamis gibi olmayan kadin champion var.Digerlerinde memeleri almis basini gidiyor.Simdi bu memeyi niye bu kadar büyük yaparsin onu da anlamam.

BSC Misafiri - 5.1.2014 11:45:36 -2
rigby7 oyunu oynamadan yorum yapmasan daha iyi olabilir. Bir kere rün olayı falan var ama sen 5 levelsen seni 5 levellerle oyuna sokuyor. Ve o oyundaki herşeyi oyunu oynayarak alabilirsin. Para yatırmak kararına bağlı. Özellikle yoruma karakterler konusu için kızdım. En güçlü karakter diye bir şey yok ! İyi oynuyorsan hepsi iyidir.
rigby7 - 5.1.2014 06:59:09 +2
Oyunda 2 tane memesi hentailerden fırlamış gibi olmayan kadın champion var.Diğerlerinde memeleri almış başını gidiyor.Şimdi bu memeyi niye bu kadar büyük yaparsın onu da anlamam.Oyunda şu rün olayı filan da var.Onu geçtim kabiliyetler de var.Yok ona ver saldırın gücün artsın buna ver zırhın artsın filan.MOBA da böyle şeyler olmaz.MMORPG mi oynuyosun?Ortada bi denge olmalı.Bi hero var en pahalısı bi skille beş kişi alıyor diğeri en dandiği taş atıyor adamlara.
einhander - 5.1.2014 04:12:17 -1
eğri oturup dogru konuşalım.
rıot nelerden para kazanıyor skinlerden skinler karaktere güç olarak oyunda avantaj saglıyormu saglamıyor.
riot exp bonus satıyor bu oyun içinde oynanışta sana güç sağlıyormu belki 30 lvl a kadar sonrasında zaten herkez aynı lvl da eşit konumda.
riot ıp bonus satıyor bu oyun içinde karakterıne güç sağlıyormu dolaylı yoldan saglıyor daha fazla kazandıgın ıcın daha fazla rüne alırsın tabi rünelerde bır yerden sonra bıtıyor yine eşit duruma geliyorsun sadece zamandan kazanc saglıyorsun dıyelım.
pekı bu yazdıklarımı cebınden para cıkartmadan yapabılıyormuyuz skin hariç exp'de ıp'de oyunu oynarken kazanılıyor. skin oyunda güç dengesini bozmadıgı ıcın skin almadanda oynanabılıyor skin tamamen keyfi ve etkisiz bir içerik.
aslında oyuna para vermedende oynayabılıyoruz çünki para veripte güç dengesini bozacak bir içerik yok.
waltran - 5.1.2014 03:28:35 0
paraya aç değiliz derken bizde para çok demek istiyorlar anladığım kadarıyla.
bkaakco - 5.1.2014 02:44:58 +1
Yazacaklarımın Riot Games ile alakası var ya da yok bilemem ama bu oyun/teknoloji firmalarının para anlayışını anlamış değilim. Milyonlar kazanıyorlar bir üründen ancak halen ufak ufak para koparma peşinde oluyor birçoğu. Alışmış kudurmuştan beterdir dedikleri bu olsa gerek.
bloo229 - 5.1.2014 02:07:05 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: Mustafaa05

Half life gibi bir oyun için 60 doları seve seve veririm ben.. Ve bu oyun benim için Warcraftın haritalarına bir mod olarak yapılmış olup Kendi başına bir oyuna dönüşen Dota'nın sadece benzetilmeye çalışan bir çakması.. Ve bence başarısız olmuş.. Kolay bir alt yapası var en basiti.. Tüm karakterlerin oynanış zorluğu bir İnvolker edemez hani.. Yada kurulan bütün taktik planları Dotada dönen taktiksel olayların sadece vereceğim en basit örneği kadar etmez.. Bkz. ancient ile bütün takım arkadaşlarının bir ağaç yanında skilli ile görünmez yapıp pusu kurması ve takım savaşında üstünlük sağlaması.. EN BÜYÜK EKSİĞİ İSE Türk server'ın daki yaş ortalamasının yerlerde sürünmesi.. Gidip bu 10 20 yaş ortalamasında oyun oynayacağıma Küfür kıyamete dahil olucağıma ( oyuna zevk için giriyorsun ne ana ne bacı kalıyor daha karakter seçimleri yaparken ) vede Keyifsiz yapısına dahil olucağıma Dota 2 deki Beyinsiz Ruslarla oynamayı tercih ederim..


Bu adamı ayakta alkışlamak istiyorum. +1 ;)
alemburda34 - 5.1.2014 01:13:04 +2
ne zaman f2p de eşyalar bir kere aldığında daima senin olur süresi olmaz o zaman
"evet derim aç değillermiş."
Mustafaa05 - 5.1.2014 00:44:53 +3
Half life gibi bir oyun için 60 doları seve seve veririm ben.. Ve bu oyun benim için Warcraftın haritalarına bir mod olarak yapılmış olup Kendi başına bir oyuna dönüşen Dota'nın sadece benzetilmeye çalışan bir çakması.. Ve bence başarısız olmuş.. Kolay bir alt yapası var en basiti.. Tüm karakterlerin oynanış zorluğu bir İnvolker edemez hani.. Yada kurulan bütün taktik planları Dotada dönen taktiksel olayların sadece vereceğim en basit örneği kadar etmez.. Bkz. ancient ile bütün takım arkadaşlarının bir ağaç yanında skilli ile görünmez yapıp pusu kurması ve takım savaşında üstünlük sağlaması.. EN BÜYÜK EKSİĞİ İSE Türk server'ın daki yaş ortalamasının yerlerde sürünmesi.. Gidip bu 10 20 yaş ortalamasında oyun oynayacağıma Küfür kıyamete dahil olucağıma ( oyuna zevk için giriyorsun ne ana ne bacı kalıyor daha karakter seçimleri yaparken ) vede Keyifsiz yapısına dahil olucağıma Dota 2 deki Beyinsiz Ruslarla oynamayı tercih ederim..
BSC Misafiri - 4.1.2014 23:57:24 0
Hahaha aç bir şirket değilmiş Riot Games 1 EA 2 aç gözlü değilmiş güldürdün ilahiii
bloo229 - 4.1.2014 23:38:12 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: Light-Yagami

alıntı:

Orijinalden alıntı: bloo229

Sonra neden böyle oyunları oynamıyorsun diyorlar. Oynamam tabi lan. Şuna bak. Tırı vırı şeyler için hem para isteyin hemde aç gözlü değiliz. Ulan madem paragöz değilsiniz çoğu şeyi beleş yapın. İlla para kazanıcaz diyorsanız yıllık giriş ücreti koyun, sizde rahat edin millette.


Zaten çoğu şey beleş ve para ile güç satın alınamıyor.Yani para ver oyna mantığı yok.Bu konuda ender rastlanan oyunlardan biridir.Ayrıca bu oyunu bi süre oynamadan nasıl bu kadar kesin tavırlı ve sanki uzun bi' süre denemiş gibi konuşup milleti yanıltıyorsun anlamıyorum.

F2P pazarında önemsediğim nadir firmalardandır Riot Games.Adamlar işlerini hakkıyla yapıyor.

Zaten bende para ver oyna mantığı var demedim arkadaşım. Dikkatli okuyor musun acaba? Demek istediğim, adamlar madem para göz değil, kaileye bile almayacaklardı o söylenenleri. Neden kalkıpda biz aç gözlü değiliz der ki bir insan? :) Mantıklı olun. Ayrıca ilk çıktığı zamanlarında baktım. Bir dahada bakmadım. Ancak, para ile karakter açıp üstünlük elde edebiliyordun ki bu BSC haberlerinde bile konu olmuş bir durum. Kimseyide yanılmadım. Yanılan var mı? Yok! Demek ki sen okuyup anlamadan bir şeyler yazıyorsun. Dediğim gibi, ben aç gözlü değilim diyen adamdan korkucan. Madem aç gözlü değilsiniz, para olayı zorunuza gidiyorsa açın yıllık abonelik dedim. Skin'i bedava olsun o su bu su olsun. Bu birçok oyunda VIP üyelik adı altında geçer. Biraz araştır istersen. Selametle, hadi git sen finallerine ya da 15 tatiline hazırlan şimdi.
Last_Requiem - 4.1.2014 23:29:36 0
Riot Games'e yapılan bu eleştiler boşuna değil.Bazı skinleri sınırlı bir süre için satışa çıkarıyorlar ve fiyatını yüksek tutuyorlar.Bunlarda tepkiye neden oluyor.Skinlerin paralı olması çok normal, buna itirazım yok.Neden sınırlı bir süre için satışa çıkıyor bazı skinler.Bunu izdiham yaratmak için kullanıyorlar.Firmanın bu tutumu beni rahatsız ediyor.
CrazyToonz - 4.1.2014 22:41:22 +1
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

alıntı:

Orijinalden alıntı: melihcskn

LOL'de para ile oyun içinde avantaj sağlayan hiçbirşey satılmıyor arkadaşlar lütfen atıp tutmayalım.


herolar skinler bunlar neden bedava değil ? hadi skini geçtim o customize herolar bedava olmalı bir oyuncuda çok kötü bir hero var diğer oyuncudan op bir hero var bu aşırı derecede bir avantaj dotaya baksan herolar bedava hiçbir para ödemek zorunda değilsin oyunu oynuyınca rasgele itemler düşüyo zaten valve farkı budur!



Her hafta bedava şampiyonlar veriliyor denemek için, sırf bunlarla oynasanız hem oyununuz renklenir hem de yeni şampiyon denemiş olursunuz. Riot Valve gibi farklı yerlerden astronomik gelirler elde eden bir firma değil, tek gelir kaynağı bu oyun. Şu oyunu Dota 2 ile karşılaştırmayı bırakın.
BSC Misafiri - 4.1.2014 22:16:39 -1
hayatım boyunca online oyunları hep F2P oynadım daha da hiç bir kez olsun para yatırmışlığım yok. F2P'denbaşka oynamaya da niyetim yok. Şu an War Thunder, Vindictus ve LoL oynuyorum gayet de mutluyum. Esas uzak durulması gereken oyunlar F2P'ler değil P2W oyunlar.
BSC Misafiri - 4.1.2014 22:16:23 +1
yere para atsam üstüne atlarsınız lan siz
BSC Misafiri - 4.1.2014 22:16:13 +1
hala bu f2p oyunları oynayanların zekalarından şüphe ediyorum arkadaş ne bu ya resmen insanları soymak için yapıyorlar bu oyunları
BSC Misafiri - 4.1.2014 22:16:07 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: melihcskn

LOL'de para ile oyun içinde avantaj sağlayan hiçbirşey satılmıyor arkadaşlar lütfen atıp tutmayalım.


herolar skinler bunlar neden bedava değil ? hadi skini geçtim o customize herolar bedava olmalı bir oyuncuda çok kötü bir hero var diğer oyuncudan op bir hero var bu aşırı derecede bir avantaj dotaya baksan herolar bedava hiçbir para ödemek zorunda değilsin oyunu oynuyınca rasgele itemler düşüyo zaten valve farkı budur!
William.Fichtner - 4.1.2014 22:15:28 +1
Her oyun trolleyen,bilerek feedleyen,küfür eden ve küfüre küfürle karşılık veren çocuklarla dolu.Son bir aydır gram zevk almadım.LANET OLSUN TR SERVERİNE.Böyle açıklamalar yapmak yerine oyunla biraz ilgilenin skin çıkarıp durmayın veya şampiyon çıkarmayın.Sadece bi süre yukarda bahsettiğim sorunlarla ilgilenin.Yeter artık.Bunları buraya yazmamın nedeni buranın eski editörlerinden biri Riot Games de çalışıyor.Kesin bi şekilde görürler.
melihcskn - 4.1.2014 21:56:26 0
LOL'de para ile oyun içinde avantaj sağlayan hiçbirşey satılmıyor arkadaşlar lütfen atıp tutmayalım.
CrazyToonz - 4.1.2014 21:30:08 0
ekstra güç falan diyen arkadaşlar, daha önce oynadınız mı oyunu? ulan bu adamlar full akbil için bu kadar uğraşmayacaklar herhalde parasını da kazanacak ki para veren ilkokullu bebeyi çatır çatır ezebildiğiniz tek oyun budur. bilmeden atıp tutmak kolay.

beyefendi oyunu bedava oynuyor neymiş efendim görüntü için para istiyorlar diye firmaya sövüyor. hadi lan oradan.
BlackBeasT - 4.1.2014 19:56:41 +1
F2p=Fak 2 play, 60$ oyun mu aldın ,yanına dlc parası ekle , ortalama senden 80-100$ para çıktı, F2p durum nasıl sınır çizgisi yok sürekli ver ver...

F2p oyunlara hiç bulaşmayın..
tazev123 - 4.1.2014 19:40:50 0
bazı arkadaşlar çok gereksiz yorumlar yapıyor oyun gayet eğlenceli ve zevkli gidin kendinizi tatmin edecek oyunlar oynayın başkalarının zevkine laf etmeyin
BSC Misafiri - 4.1.2014 19:30:16 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: Tokuchi Toua

F2P oyun sistemine göre düzgün bir sistemleri var burası kesin.F2P nin sıkıntısı oyuncu kitlesi ve para verenin senden üstün olması olayıdır.Bu oyunda parayla üstün olamıyorsun,kıytırık skinlere de para veren adamın aklından şüphe ederim zaten.Ama F2P hiçbir zaman sırf o oyuncu kitlesinden dolayı oynanmaz.


F2P denen şeyi dota tanımlar. MOBA türünde bir oyunda oyunun ana karakterine para ödemek? -Abi kasarak gerçek para harcamadan da alabiliyorsun +Hadi lan ordan
BSC Misafiri - 4.1.2014 19:29:46 +1
League of Legends ne buluyolar hayla anlamış değilim kolay ama zevksiz bole oyunun tadı çıkmaz
BSC Misafiri - 4.1.2014 19:29:15 0
Enteresan. Skin için tırı vırı şeyler için laf yapmışlar. Biride bf3 le kıyaslamış. bf3 ü para vermeden oyna? skin almadan oynayamıyor musun? lol de parayı basıp kral olamazsın. skin sana ayrı bir güç katmıyor. oyuna girmek paralı değil. neden bu kadar taşlanıyor bu oyun anlamış değilim. milletin bi garezi var ama çözemedim.
Atassh - 4.1.2014 19:22:30 +1
bir oyuna başlamadan 2 kere düşünüyorsan oyun f2p ise 10 kere düşüneceksin. f2p abonelik modelinden daha fazla kazandırır. Bunu bilir bunu söylerim. Şirket açıklama yaparken sanki kahvedeki amcama yapmış. Oyuncular yer mi bu açıklamayı yahu...
Frozen Grenadier - 4.1.2014 19:21:02 0
sen her şeye sahip olmak istersen adam ne yapsın?
bu oyunda en fazla bir karakterle oynayabiliyorsun değil mi bir oyunda
ee daha ne o zaman tüm champion ları almaya ne gerek var?
1 champion a odaklan olsun bitsin
lolde diğer bir çok mmo da olmayan para veren ile vermeyenin eşitliği sistemi var
size kalsa valve de aç gözlü tf2 de şapka cs go da skin satıyor "tü kaka valve tü kaka riot games yaşasın pirate bay"
TITAN - 4.1.2014 18:59:03 +1
Evet çok haklısınız, 6-17 yaş aralığında ki oyuncularınız ile bol eğlenceler.Ben bile oyundan soğudum ve inaktif duruma geçti isem hata sizin.

Bin adet skin çıkarmak için oyuna bakmayıp ilgisiz kalmak, saçma sapan oyun modları ortaya sunmak, desteğin işine gelmediğinde Min 7 gün içerisinde geri bildirim yapması, Ranked sistemin çok kolay suistimal edilmesi, hakkı olmayan seviyeler de o kadar oyuncu, troll ve toxic oyuncu var ki söyleyecek söz yok.
Ve oyunun oyuncu kalitesi için DH LoL TR forumuna bakmanız yeterli.Bu kalitesizliğe ben mi sebep oldum?
Dishonored24 - 4.1.2014 18:43:15 +1
Yav he he...
KortX - 4.1.2014 18:26:18 +1
alıntı:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bu oyunların tasarlanma amacı ''para'' arkadaş , firma olarak eğer böyle bir konuda hafiften savunma yapma gereği duyuyorlarsa zaten ortada tuhaf olan bir şey vardır...

24 yaşıma geldim 7 8 yaşımdan beri oyun oynarım , bu oyunlar hiç bir zaman çekici gelmemiştir temel sebebi şu ; oyunlar resmen ruhsuz tasarlanıp piyasaya sürülen para tuzakları , yok bu oyunda diğerlerine göre az para harcıyormuş oyuncular ne fark eder arkadaş her zaman hedef o para ...

Birde örnek verilmiş ''10 saatlik eğlence için 60 dolar veriliyor diğer oyunlara diye'' bunun mantığı nedir ? 10 saatlik yapımda senin aylarca veremediğin ruh , karakter , senaryo var oyunlarda da ondan , elbette kötü örnekler var diğer oyunlarda da ancak bu asla onların savunması olamaz ...


+1
oyuncu11790 - 4.1.2014 18:23:04 +6
Bu oyunların tasarlanma amacı ''para'' arkadaş , firma olarak eğer böyle bir konuda hafiften savunma yapma gereği duyuyorlarsa zaten ortada tuhaf olan bir şey vardır...

24 yaşıma geldim 7 8 yaşımdan beri oyun oynarım , bu oyunlar hiç bir zaman çekici gelmemiştir temel sebebi şu ; oyunlar resmen ruhsuz tasarlanıp piyasaya sürülen para tuzakları , yok bu oyunda diğerlerine göre az para harcıyormuş oyuncular ne fark eder arkadaş her zaman hedef o para ...

Birde örnek verilmiş ''10 saatlik eğlence için 60 dolar veriliyor diğer oyunlara diye'' bunun mantığı nedir ? 10 saatlik yapımda senin aylarca veremediğin ruh , karakter , senaryo var oyunlarda da ondan , elbette kötü örnekler var diğer oyunlarda da ancak bu asla onların savunması olamaz ...
senseman62 - 4.1.2014 17:40:10 +2
tamam.

bırakın bu ağızları MMO-F2P eşittir para tuzağı...oyuncuların tercihine bağlıymış,oyunlar öyle bi yere geliyorki eklenti upgrade vs almadan ilerlemek çok zor oluyor.BF3 premium çıkardılardı tüm silahlar OP di adam tak hs atıyor bf3 ü normal alan adam premium alanın altında eziliyor
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
..bu tip hile oyunlarıyla parayı götürüyolar

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
TevfikBGunes - 4.1.2014 17:31:52 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: bloo229

Sonra neden böyle oyunları oynamıyorsun diyorlar. Oynamam tabi lan. Şuna bak. Tırı vırı şeyler için hem para isteyin hemde aç gözlü değiliz. Ulan madem paragöz değilsiniz çoğu şeyi beleş yapın. İlla para kazanıcaz diyorsanız yıllık giriş ücreti koyun, sizde rahat edin millette.


Zaten çoğu şey beleş ve para ile güç satın alınamıyor.Yani para ver oyna mantığı yok.Bu konuda ender rastlanan oyunlardan biridir.Ayrıca bu oyunu bi süre oynamadan nasıl bu kadar kesin tavırlı ve sanki uzun bi' süre denemiş gibi konuşup milleti yanıltıyorsun anlamıyorum.

F2P pazarında önemsediğim nadir firmalardandır Riot Games.Adamlar işlerini hakkıyla yapıyor.
BSC Misafiri - 4.1.2014 17:00:45 +9
aç değilsiniz doydunuz çünkü. o yüzden.
BSC Misafiri - 4.1.2014 17:00:43 0
Tamam da skin size ekstra bir güç veya avantaj sağlamıyor ki.Tamamen size bağlı ister alın ister almayın.
Tokuchi Toua - 4.1.2014 16:59:03 0
F2P oyun sistemine göre düzgün bir sistemleri var burası kesin.F2P nin sıkıntısı oyuncu kitlesi ve para verenin senden üstün olması olayıdır.Bu oyunda parayla üstün olamıyorsun,kıytırık skinlere de para veren adamın aklından şüphe ederim zaten.Ama F2P hiçbir zaman sırf o oyuncu kitlesinden dolayı oynanmaz.
bloo229 - 4.1.2014 16:55:49 +2
Sonra neden böyle oyunları oynamıyorsun diyorlar. Oynamam tabi lan. Şuna bak. Tırı vırı şeyler için hem para isteyin hemde aç gözlü değiliz. Ulan madem paragöz değilsiniz çoğu şeyi beleş yapın. İlla para kazanıcaz diyorsanız yıllık giriş ücreti koyun, sizde rahat edin millette.
cezeryerak - 4.1.2014 16:52:48 +10
Ne kadar "aç gözlü" değillerse artık,kıytırık bir skin için 20 TL alıyorlar!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.