Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

FPS Olmayan Bir Call of Duty Oyunu Yolda !

03.03.2010 02:28 - Talha Aynacı

 
 
 
     Yaşanan ayrılış olayının ardından Activision yaptığı açıklamada "CoD serisinin halen Infinity Ward merkezli bir oyun" olduğunu dile getirsede, yapımcılığını Sledgehammer Games'in üstleneceği ve  action - adventure tarzında olacak yepyeni bir Call of Duty oyununun duyurusunu gerçekleştirdi.
 
Activision CEO'su Mike Griffith konu ile ilgili yaptığı açıklamada ;
 
"2010 yılı Call of Duty serisi için bir başla önemli yıl olacak. Modern Warfare 2 satışlarının katlanması, Infinity Ward tarafından yayınlanacak indirilebilir içerikler ve yeni Call of Duty oyunu ile seriyi farklı coğrafya, oyuncu ve tarzlarla tanıştırmaktan heyecan duyuyoruz." dedi.
 
     2011'de çıkması muhtemel olan bu yeni Call of Duty oyunu dışında, yıl içerisinde çıkacak ve muhtemelen Vietnam'da geçecek olan Call of Duty oyunu ise Treyarch tarafından geliştiriliyor.
 
 

 
 

Kaynak
Tweet
call of duty fps infinity ward activision modern modern warfare modern warfare 2 cod
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA