Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

Super Mario Galaxy 2'nin Kapak Tasarımı

26.02.2010 12:37 - Ersin Kılıç

     Önceki gün düzenlenen Nintendo Summit 2010'da yeni bir videosuna ve çıkış tarihine kavuştuğumuz Super Mario Galaxy 2'nin kapak tasarımı görücüye çıktı.
 
      11 Mayısta Kuzey Amerika'da, 11 Haziranda ise Avrupa'da piyasaya çıkacağı açıklanan oyunun bilgilerini daha önce şu şkeilde paylaşmıştık ;
 
      "Mario'nun ustalıkla kontrol edeceği Yoshi ile dilini kullanarak objeleri çekebiliyor, uzun mesafelleri dili ile tutunarak geçebiliyoruz. Ayrıca su baloncuklarını da yaratıklar gibi bir çırpıda yutan Yoshi, patlak bir balon gibi bir müddet havada süzülebiliyor.

      Videoda dikkat çeken özelliklerden birisi de Mario'nun elinde taşıdığı matkap oluyor. Bu matkap sayesinde Mario yer altındaki gizli altınları toplayabiliyor, küçük gezegenlerin bir ucundan diğerine geçerek savaştığı boss'lara hasar verebiliyor. "
 
     Bugün ise oyunun kapak tasarımı ortaya çıktı. 
 
 
 

Kaynak
Tweet
action nintendo wii nintendo Super Mario Galaxy 2
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Super Mario Galaxy 2
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA