Final Fantasy XIV'te Karşılaşacağımız Canavar Blacklight Retribution'a Yeni Harita + Eşyalar

Wasteland 2'de Cinsiyete Göre Ayrımcılık da Var

11.08.2013 10:21 - Alkan Adakaner


      inXile Entertainment tarafından geliştirilen Wasteland 2 ile ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Seçtiğimiz cinsiyete göre oyunda bazı farklılıklarla karşılaşacağımız söyleniyor. Örneğin tamamen kadınlardan oluşan bir ekip kurduğumuzda karşılaşacağımız bir NPC size normalde yanıt bile vermezken, sizinle konuşmak için can atabilecek. Tabi kadınlarla arası iyi değilse sırf kadınlardan oluşan bir ekibe sahip olduğunuz için size yanıt vermeyebilecek NPC'lerle de karşılaşabileceksiniz.
 
    Oyundaki diyaloglarda da cinsiyete göre bazı değişimlerle karşılaşabilecekmişiz. Örneğin tamamen kadınlardan oluşan bir ekiple bir mekana girdiğinizde orada bulunanlar size "İyi günler dilerim hanımefendiler" diyecek, aksi takdirde ise sadece "iyi günler" diyecekler.
 
      Bunun yanında örneğin bir tüccarın satış yaptığı arabasının çamura saplandığını düşünelim. Eğer bu tüccara yardım ederseniz; sonuç olarak size mâl satabilir, hatta indirim uygulayabilir. Yardım etmediğinizde ise sizden nefret bile edebilir. Yani oldukça dinamik bir dünya ile karşı karşıya olacağız.
 

Kaynak vg247
Tweet
wasteland wasteland 2 fallout baldurs gate inxile games rpg pc deep silver
Final Fantasy XIV'te Karşılaşacağımız Canavar Paylaş Blacklight Retribution'a Yeni Harita + Eşyalar
YORUMLAR 7
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
furkan3191 - 14.8.2013 23:37:29 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: MuhammedBasol

alıntı:

Orijinalden alıntı: furkan3191

bu bir yenilik değil önceki rplerde var (Dragon age : origins)


EA gibi büyük bütçeli bi firmanın rpgsinde tabiki o özellik olacak.Bu oyun bağımsız düşük bütçelerle yapımış bi oyun.Nasıl DA Origins ile kıyaslıyorsun.Anlam veremiyorum.

Da daha iyi felan mı dedim ? neye anlam veremiyorsun? Tek söylediğim bunun zaten yapılmış birşey olduğu. Ben eminim bir çok basit oyunda bile bu karaktere göre oyun şekillenme özelliği vardır. Yenilik zaten şu dönemlerde bağımsız firmaların işi, bağımsız firmadan şu yenilik var dendi mi insan harbi yeni birşey bekliyor böyle bayat birşeyi değil. Ha oyunun kendi içinde yeni birşeydir onu da laf etmeye değmez burda :)
RedBearded - 11.8.2013 18:30:49 0
Final Fantasy oynayan konsolcular gelmiş trollük yapıyorlar.Yok dandik yok vasat.Bırakında PC kullanıcıları karar versin siz ne anlarsınız izometrik tur bazlı rpgden.Bu oyun Old school rpg sever 25-30 yaş üstü oyuncular için geliştiriliyor.Wither oynayan Dark Souls oynayanlar bu oyunsize göre değil.Yorum yapıp burayı kirletmeyin!!
BSC Misafiri - 11.8.2013 16:08:09 0
oxlayer;
Git Call of Duty oyna bebe ya da dışarıda saklanbaç filan oyna.
Eğer azıcık fikir sahibiysen neden oyunun dandik olduğunu, hangi özelliklerini beğenmediğini söyle.
oxlayer - 11.8.2013 16:03:56 -3
OYUN DANDİK CİNSİYET KURTARIR OYUNU
RedBearded - 11.8.2013 15:27:17 +2
alıntı:

Orijinalden alıntı: furkan3191

bu bir yenilik değil önceki rplerde var (Dragon age : origins)


EA gibi büyük bütçeli bi firmanın rpgsinde tabiki o özellik olacak.Bu oyun bağımsız düşük bütçelerle yapımış bi oyun.Nasıl DA Origins ile kıyaslıyorsun.Anlam veremiyorum.
furkan3191 - 11.8.2013 12:38:05 -2
bu bir yenilik değil önceki rplerde var (Dragon age : origins)
maniague - 11.8.2013 11:25:37 +3
Bence NPC'lere kişilik kazandırmak oyun atmosferini etkileyen elzem ögelerden biridir. Wasteland 2 bunu derin ve güzel işleyerek çeşitli şekillerde önümüze koyarsa defalarca bitirilmesine rağmen kendini oynattırır diye düşünüyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Wasteland 2
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.