D&D: Neverwinter için Promo Kodları Epin'den Steam Ortaklığı

League of Legends Finalistleri Belli Oldu

22.07.2013 18:31 - Ersin Kılıç


     Türkiye’de bugüne kadar gerçekleşen en büyük ve en kapsamlı e-spor finali olacak olan League of Legends Türkiye Büyük Finali, Avea işbirliğinde 27 Temmuz 2013 tarihinde, İstanbul Maçka Küçükçiftlik Park’ta düzenleniyor. League of Legends Türkiye’nin 3.sezon Şampiyonu’nun belli olacağı final maçlarına, 5000’in üzerinde seyirci tanıklık edecek. Sezon boyunca süren muhteşem mücadelelerin ardından rakiplerini eleyerek finale kalan 8 takım, geçtiğimiz hafta sonu çeyrek ve yarı final karşılamalarını gerçekleştirdi.
 
     İki gün süren kıyasıya mücadelenin ardından tüm hünerlerini göstererek finale kalan iki takım Dark Passage KasperskyLab ve Team Turquality Blue oldu. Takımlar 27 Temmuz’da gerçekleşecek Türkiye Büyük Finali’nde 120.00TL’lik ödül havuzu için birbiriyle karşılaşacak ve 3.sezon Şampiyonu olan takım Köln’de düzenlenecek GamesCom’daki elemelerde Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanacak.

     Türkiye’nin en büyük, en canlı ve en dinamik e-spor finali…

     Tüm gün boyunca festival havasında sürecek League of Legends Türkiye Büyük Finali’nde katılımcılar, birbirinden heyecanlı mücadeleler, sınırsız eğlence olanakları, çeşitli aktiviteler ve yarışmalar ile unutulmayacak bir gün yaşayacak.

     Bu görkemli etkinliğin diğer sponsorları arasında Bilge Adam, Logitech ve Pepsi firmaları da yer alıyor. Ayrıca Türkiye’deki tüm elektronik spor hayranları için 5000 adet TBF davetiyesi ücretsiz olarak Lol Türkiye Resmi Facebook sayfası üzerinden ilerleyen günlerde dağıtılacak.
 
Basın Bülteni
 

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
D&D: Neverwinter için Promo Kodları Paylaş Epin'den Steam Ortaklığı
YORUMLAR 1
Mubarek Kullanıcı - 24.7.2013 10:01:38 0
Finaller bitti mi hocam?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.