Dota 2'nin Şimdiki Hedefi Linux Tutuklu LoL Oyuncusuna Kefaretle Serbest Bırakıldı

Wasteland 2'ye Yayıncı Bulundu

11.07.2013 18:48 - Samet Konuksal


    THQ'nun iflasından sonra satın aldığı Metro ve Saints Row serilerinin haklarıyla son dönemin fazla göze çarpan firmalarından biri haline gelen Deep Silver, bağımsız yapımcı inXile'a destek oluyor. inXile Entertainment, yeni oyunu Wasteland 2 için yayıncı buldu.
 
    Gelen haberlere göre inXile Entertainment'in Kickstarter destekli oyunu Wasteland 2'nin yayıncılığı için Deep Silver ile anlaşma sağlandı. Bu anlaşmayla birlikte Deep Silver, oyunun kutulu sürümlerinin ve Kickstarter'daki hediyelerin dağıtımını üstlenecek. Sonucunda ise oyunun gelirlerinden bir pay alacak.
 
    Duyuruda inXile Entertainment'ın belirttiklerine göre Deep Silver, Wasteland 2'nin gelişim sürecine herhangi bir maddi destekte bulunmayacak. Dolayısıyla Wasteland 2'deki oyun içi kararların hepsi yapımcı ekip tarafından verilecek. Bunlara ek olarak Deep Silver, daha önce alınan DRM karşıtı kararları değiştirme hakkına da sahip olmayacak.
 

Tweet
wasteland wasteland 2 fallout baldurs gate inxile games rpg pc deep silver
Dota 2'nin Şimdiki Hedefi Linux Paylaş Tutuklu LoL Oyuncusuna Kefaretle Serbest Bırakıldı
YORUMLAR 1
BSC Misafiri - 12.7.2013 03:45:12 0
Bu yapımı merakla bekliyorum.Nede olsa yapımın başında sağlam isimler var.En kısa zamanda sorunsuz çıkmasını ve 85 üstü puanlar almasını bekliyorum.Darisi Torment ve Obsidianın Project Eternitysine artık.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Wasteland 2
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.