Survarium'dan Yeni Görseller R.O.D.E. Online, Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor

Dragon Quest VII'nin 3DS Sürümü için Yeni Bilgiler

29.12.2012 10:36 - Alkan Adakaner


     Dragon Quest VII: Warriors of Eden'ın yeniden yapımı bir süre önce Nintendo 3DS için duyurulmuştu. Bu oyun 3DS ekranlarına tamamen 3D görsellerin yanı sıra Tokyo Şehir Orkestrası tarafından bestelenen orkestral müziklerle geliyor.
 
    Square Enix oyunun 3DS sürümünde sadece görselleri ve sesleri değiştirmemiş, aynı zamanda bazı içerik eklentileri de yapmış. Örneğin orijinal sürümde bulmamız gereken tablet parçaları vardı ve bunların yeri bize söylenmiyordu. 3DS sürümünde ise bu taşları bulmamız için bir radar bulunacak ve taşlara yaklaştıkça yerlerini görebileceğiz.
 
    Bunun yanı sıra oyundaki yeni karakterlerden biri taşların nerelerde olabileceği yönünde bize bilgi verecek. Böylece son "Dharma" taşının nerede olduğunu tahmin etmek zorunda kalmayacağız. Aşağıdaki görsel oyundaki radar sisteminin nasıl işlediğini anlatıyor.
 
 

Tweet
Square Enix Dragon Quest JRPG 3DS remake
Survarium'dan Yeni Görseller Paylaş R.O.D.E. Online, Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Dragon Quest VII
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA