Cabal Online'a Büyük Bir Güncelleme SWTOR'un İlk Ek Paketi 2013 Baharında Geliyor

HoN Hackerlarının Hedefinde Şimdi de LoL Var

18.12.2012 15:03 - Erkut Köse


   Geçtiğimiz günlerde Heroes Of Newerth'ın sitesine saldırıda bulunarak bir çok oyuncunun kullanıcı bilgilerini ele geçiren hacker, şimdi de hedefinde League Of Legends olduğunu açıkça dile getirdi.
 
   Reddit'de soru-cevap etkinliğinde açıklama yapan hacker bu saldırıyı yapmasının sebebini ve gelecekteki planını şu sözlerle duyurdu:
 
    "HoN sunucularına saldırdım, çünkü hayranlarının oyunun hacklendiğini görmesini izlemek kadar keyif veren bir şey yok. Daha önce bu oyuna saldırmadıkları için çok şaşırdım açıkcası. 25 Aralık'ta Heroes of Newerth'e bir saldırı daha düzenleyeceğim (İyi noeller S2)
 
      Sanırım bir sonraki saldırım League Of Legends'e olacak. Bu saldırının da en az HoN saldırı kadar eğlenceli olacağını düşünüyorum."
 
    S2 halen çalınan hesaplarla uğraşırken 2. bir saldırının daha hazırlığının yapılıyor olması stüdyoyu zor günlerin beklediğini gösteriyor. Tabii ki tarih belli olduğu için bu konuda hazırlıklar yapılacaktır, ancak hesapları çalınan öfkeli kullanıcıların akıbeti ne olacak şu anlık bilinmiyor.
 
    Bir sonraki hedef olarak seçilen League Of Legends için de tehlikeli bir döneme girilecek gibi. Umarız bu saldırılar bir an önce son bulur ve oyuncular da sevdikleri oyunları gönül rahatlığıyla oynayabilirler. Konu hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.
 
   

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
Cabal Online'a Büyük Bir Güncelleme Paylaş SWTOR'un İlk Ek Paketi 2013 Baharında Geliyor
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.