LoL Finali İnanılmaz Anlara Sahne Oldu! Brick-Force Yıldızlara Uzanıyor!

Sleeping Dogs Ekibi, Devam Oyunu İçin Hazır Değil

30.10.2012 00:31 - Samet Konuksal


   Activision tarafından bırakılan True Crime: Hong Kong, Square Enix çatısı altında oldukça başarılı bir şekilde çıkışını yapmıştı. Gerek oyuncular, gerek de otoriteler tarafından beğenilen Sleeping Dogs adına ekip, henüz devam oyununu düşünmüyor.
 
   Resmi Playstation dergisine konuşan Dan Sochan, şimdilik hedeflerinin kaliteli DLC'ler çıkarmak olduğuna değindi. Sochan, "Oyun çıkmadan birkaç ay önce Square Enix, DLC'ler adına hazırlanmamız gerektiğini bize söylemişti. Biz de oyunun çıkışından sonra hedefimizi direkt olarak DLC'lere çevirmiş bulunuyoruz. Bu yoldaki amacımız kaliteli ve sorunsuz yeni içerikler sunmak. Şu an için ikinci bir Sleeping Dogs adına konuşmaya bile hazır değiliz." sözlerini söyledi.
 
Çoğu oyuncu ikinci bir oyunu kötü karşılamaz diye düşünüyoruz.

Tweet
True Crime: Hong Kong Sleeping Dogs Square Enix United Front Games
LoL Finali İnanılmaz Anlara Sahne Oldu! Paylaş Brick-Force Yıldızlara Uzanıyor!
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Art is a Bang - 30.10.2012 19:00:51 0
Devam Oyun İçin Daha Çok Erken.
cemmedagon - 30.10.2012 17:16:12 0
aşırı monoton ama bir okadarda farklı bir oyundu,2. oyunu ilk oyun iyice piştikten sonra çıkartmaları daha mantıklı olur.
Farwynd - 30.10.2012 17:00:30 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: grkm_61

Çok güzel bir oyunduya..birde 2. çıkaracaklar


Herkesin GTA'ya biraz olsun rakip olabildiğini söyledikleri tek oyun. Yeni bir IP için çok başarılı bir oyundu.
_GRKM_ - 30.10.2012 11:46:14 0
Çok güzel bir oyunduya..birde 2. çıkaracaklar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Sleeping Dogs
+ TAKİBE
AL
83 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA