Mists of Pandaria Çıkış Etkinliğini Canlı İzleyin Mist of Pandaria'yla İlgili Bilmeniz Gerekenler

Ünlü LoL Takımı Fnatic, Türkiye'ye Geliyor

24.09.2012 18:28 - Samet Konuksal


    Kazandığı zaferlerle adını e-spor müsabakalarında bolca duyuran Fnatic, 4-7 Ekim tarihleri arasında Lütfi Kırdar’da gerçekleşecek GameX’te Türk oyuncularla karşı karşıya geliyor. Oyun tutkunları büyük ödüllü League of Legends turnuvasına da ev sahipliği yapacak olan GameX’te, bu kıyasıya mücadeleye tanıklık edecek.

    Dünyanın en çok oynanan PC oyunu League of Legends’ın büyük ödüllü turnuvasına ev sahipliği yapacak olan GameX oyun fuarı, League of Legends’ın en iyi takımları arasında yer alan Fnatic ekibini 4-7 Ekim tarihleri arasında Lütfi Kırdar’da ağırlıyor. League of Legends’ın büyük ödüllü turnuvasında şampiyon olan Türk takımı oyun tutkunlarının hayranlıkla izlediği Fnatic ekibiyle mücadele etme fırsatı elde edecek.

“Gerçek bir yetenek gösterisinin vakti geldi”
    İki yıl önce dünyanın en çok oynanan PC oyunu League of Legends için bir alt küme oluşturan Fnatic, 2010-2011 yılları arasında oyunla ilgili turnuvaların büyük bölümünü birincilikle bitirdi ve katıldıkları uluslararası turnuvalarda 60’ın üzerinde birincilik elde ederek e-spor organizasyonlarının vazgeçilmezlerinden biri oldu.

    İddialı lakaplara sahip Fnatic oyuncuları, Avustralya’dan İngiltere’ye Güney Kore’den Danimarka’ya kadar dünyanın dört bir yanından gelerek bu profesyonel takımlara dâhil oluyor, hayatını oyun oynayarak kazanıyor. Takım kadrolarında “takım lideri” ve “ekip şefi” gibi özel görevler olduğu gibi, her oyuncunun öne çıkan ayrı bir uzmanlık alanı da bulunuyor.

    “Cyanide” lakaplı 16 yaşındaki Finlandiyalı oyuncu Lauri Happonen, ekibin en gençlerinden olmasına rağmen Avrupa’nın en iyi tank oyuncularından biri olarak biliniyor ve düşmanları takım arkadaşlarından uzak tutmada oldukça başarılı. 20 yaşındaki xPeke lakaplı İspanyol Enrique Cedeño Martinez de, beklenmedik oyun stratejileri ve en iyi solo oyuncu olarak gösterdiği performansıyla oyunun gidişatını bir anda değiştirmesiyle tanınıyor. 18 yaşındaki “sOAZ” da Avrupa’nın en başarılı dijital oyun gruplarından biri olan aAa’dan Fnatic’e transfer olan en güçlü oyunculardan biri.

2020 Olimpiyatları öncesi ısınma turları
    Fnatic takımının uzmanlaştığı elektronik oyunlardan biri olan League of Legends, rekabete dayalı yapısıyla e-spor (elektronik spor) sınıfına giren oyunlar arasında tüm dünyada en çok oynanan yapım olarak dikkat çekiyor. Ancak oyunu diğerlerinden ayıran asıl özelliği, oyunun 2020 Olimpiyat oyunlarında da yer alma ihtimali. Eğer bu tahmin gerçekleşirse, fiziksel sporlar kadar beceri ve disiplin gerektiren, 10 milyonluk izleyiciyle kitleleri ekran karşısına sürükleyen dijital oyunlar da Olimpiyat tarihine geçecek ve Olimpiyat oyunlarına bambaşka bir boyut katmış olacak.

-Basın Bülteni

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
Mists of Pandaria Çıkış Etkinliğini Canlı İzleyin Paylaş Mist of Pandaria'yla İlgili Bilmeniz Gerekenler
YORUMLAR 7
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
BSC Misafiri - 30.9.2012 16:43:28 0
Az önce Türk serverında birkac el oyun atayım dedim. Seviyenin bu kadar yerlerde, küfürlerin havada uçuştuğu, kendini bilmezlerin doldurduğu oyunlardan biri olduğunu gördüm o sebeple yurtdışı sunucularına geri döndüm. Umarım yetkililer Türk serverlarını oynanabilir hale getirebilir.
Guest-F97E00D06 - 25.9.2012 01:12:00 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: 560ti

Liseliler Turnuvası Olacak.İzlemeye Deymez :) Oynamayı bile Geçtim İzlemeye Deymez :)



sen özel bi çocuksun
BSC Misafiri - 25.9.2012 00:38:04 0
liseli turnuvası mı ? anlasılan oyun sana fazla gelmiş metin 2 ye devam et sen bro
emiLL - 24.9.2012 20:14:24 0
LoL'u bilmem fakat fnatic csdeki takım mı ?
Berkay.Y - 24.9.2012 20:01:35 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: 560ti

Liseliler Turnuvası Olacak.İzlemeye Deymez :) Oynamayı bile Geçtim İzlemeye Deymez :)


beceremedin dimi :)
Vyn - 24.9.2012 19:57:02 0
Tırt.... !
560ti - 24.9.2012 19:44:55 -2
Liseliler Turnuvası Olacak.İzlemeye Deymez :) Oynamayı bile Geçtim İzlemeye Deymez :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.