The War Z'nin Harita Büyüklüğü Türkçe League of Legends'in KBT Süreci Sona Eriyor

Dark Souls'a "Easy Mode" Gelebilir

04.09.2012 12:46 - Levent Polater

 
     Dark Souls yapımcısı Hidetaka Miyazaki, son verdiği röportajda en son PC'ye de çıkan oyununun zorluğu yüzünden çoğu oyuncunun yapıma uzak kaldığını belirtti. Bu yüzden Miyazaki oyuna "Easy mode" koyma fikrini benimsemeye başlamış son zamanlarda.
 
    From Software yapımcısı, oyunlarının zorluğundan çok tatmin ediciliğiyle anılmasını tercih ettiğini söylerken sözlerine şöyle devam etti: "Oyunculara zorluğu kullanarak başarı hissini vermeyi hedefliyorum. Yine de buna rağmen Dark Souls çok zor bir oyun ve çok sayıda oyuncu oynamak için tereddüt ediyor."

    "Bu benim için çok üzücü. Bu yüzden herkesin oynayabileceği ve oyunu tamamlayabileceği bir zorluk seviyesi yapıp yapmamak için düşünüyorum. Yine de oyuncuların kolay yapımları tercih etmeyeceğini varsayıyorum. Onların istediği ilgi çekici ve oynamaya değer yapımlar. "


    Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce de Dark Souls'a kolay zorluk seviyesi gelmeli mi? Yoksa yapım bu haliyle mi kalmalı?

Tweet
Dark souls Demon's Souls Aksiyon easy mode RPG Namco Bandai From Software PS3 Xbox 360
The War Z'nin Harita Büyüklüğü Paylaş Türkçe League of Legends'in KBT Süreci Sona Eriyor
YORUMLAR 9
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
einhander - 10.9.2012 15:08:23 0
kendımden yola cıkıyorum, dusuncelerımı oyle aktarıcam
okul hayatını uzun zaman once bıtırmıs iş hayatındada uzun zamandır çalışan bir bireyim.
tabıkı bır yandanda zaman buldukca oyunlara zaman ayırmaya calısıyorum.
okul okudugum donemlerde zaman ayıracak cok vaktım vardı bol bol oyun oynardım
musakkanın bahsettıgı 2000 ve oncekı yıllarda bırcok zor oyun oynamıslıgım mevcut. atarı salonlarında saatlerımı harcamıslıgımda var hatırlayanınız olursa en zor oyunlar atarı salonlarındakı oyunlardı gercekten yorardı bızlerı.
suan haftada belkıde bır kac saat oyun oynayabılıyorum ve gıttıkce basıte kacmaya calısıyorum
zamanım kısıtlı oldugu ıcın ılerleyebıldıgım kadar oyun ıcınde ılerlemeye calısıyorum
tabıkı buda oyunun zorluk sevıyesını en dusuklere cekmeme sebep oluyor
oyun yapımcılarınında bızler gıbı zamanı pek olmayan oyuncular ıcın dusuk zorluk sevıyesı secılebılır oyunlar yapması ıyı olacaktır
BSC Misafiri - 10.9.2012 11:25:50 0
gelirse gelsin kimene? beni easy de oynatmak zorunda bırakmayacaksa gelsin banane.
musAKka - 5.9.2012 15:36:08 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

PC bebeleri bitiremiyordur. Konsol oyuncuları en hızlı biçimde, hiç ölmeden bitirebiliyor. Birkaç video izleyin strateji ögrenin biraz -_-

Strategy Guide'ların birçoğu zaten belirli düşmanlar tarafından birçok defa ölmüş ve düşmanların zayıf noktalarını bu şekilde keşfetmiş kişilerce hazırlanıyor. Duyan da "adam oyuna başladı, bir kerede hiç ölmeden bitirdi" sanar. Hele ki bunu tüm oyunculara yaymak da ayrı bir komedi.

"PC bebeleri" dediğin adamların içerisinde genel konsol oyunlarından çok daha zorlarını sayısız defa bitirmiş birçok oyuncu mevcuttur. Ha, bunun yanında konsol oyuncuları için örnek bir grup linki vereyim. Gayet güzel paylaşımlar, guide'lar mevcut fakat senin söylediğin gibi "konsol oyuncuları hiç ölmüyor" gibi bir durum söz konusu değil.

http://forum.donanimhaber.com/m_43062640/tm.htm
musAKka - 5.9.2012 15:20:47 0
Yeni nesil oyunlar ile millet kolay oyunculuğa alışmak zorunda kaldı, şimdi iki zorlanınca "tüü kaka" diyorlar. 2000'li yılların öncesinde oynadığımız birçok oyun Dark Souls'dan çok daha zordu.

Devir artık yükle-oyna-geç devri ne yazık ki. İşte arada çıkan Dark Souls gibi birkaç zorlayan, derin içerikli oyunla özlem gideriyoruz biz de.
altunuz - 5.9.2012 12:28:49 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

PC bebeleri bitiremiyordur. Konsol oyuncuları en hızlı biçimde, hiç ölmeden bitirebiliyor. Birkaç video izleyin strateji ögrenin biraz -_-

aptal aptal konuşma o optimizasyonla nah oynanır oyun mecburen easy mod gerek adam pcde denememiş konsoldaki deneyimini anlatıyor
BSC Misafiri - 5.9.2012 10:13:46 0
PC bebeleri bitiremiyordur. Konsol oyuncuları en hızlı biçimde, hiç ölmeden bitirebiliyor. Birkaç video izleyin strateji ögrenin biraz -_-
Vyn - 5.9.2012 04:12:59 0
optimizasyon 0 kontroller vasat ötesi çoğu yerde bug mevcut kaplama hataları vs. illegal yoldan 1080p açsanız bile ekran ufak olarak kalıyor easy mod gelsede oyun pclere göre değil yada hiç uğraşmadan koyuver gitsin demişler pcye :)
BSC Misafiri - 4.9.2012 23:46:31 0
doğru düzgün port edememişler oyunu zor olduğu yetmezmiş gibi birde kontrollerden çekiyoruz klavye ve mouse ile oynamayı hayal eden arkadaşlar oyundan uzak dursun
KauFmaNXIII - 4.9.2012 23:28:41 0
Bence böyle kalmalı bunu oynayamayan cod oynasın herkesin dengine göre oyun var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Dark Souls
+ TAKİBE
AL
29 kişi bu oyunu takip ediyor.