League of Legends'a Yeni Bir Türkçe Video WoW: Mists of Pandaria Çıkış Tarihi Açıklandı

Özgür Özalp, Riot Games Pazarlama Direktörü Oldu

24.07.2012 12:25 - Ersin Kılıç


     Oyunseverlere sunduğu League of Legends ile online oyunların tanımını değiştiren, Game Developer dergisinin “En İyi 30 Oyun Geliştirici” listesinde yer alan ve “online oyun hizmeti” alanında öncü bir firma olan Riot Games’in Türkiye ofisi genişlemeye devam ediyor. Oyun dünyasının farklı noktalarında elde ettiği tecrübelerle oluşturduğu kariyeriyle, Özgür Özalp Pazarlama Direktörü görevine getirildi.

     Özgür Özalp kimdir?

     Kariyerinin tamamını oyun firmaları üzerine inşa eden Özgür Özalp, Türkiye’nin ilk online oyun servis şirketi Avatürk’de Yardımcı Satış Müdürü pozisyonu ile profesyonel yaşantısına başladı. Daha sonra Nintendo Türkiye ofisinde, öncelikle Satış Müdürü ardından da Pazarlama ve Satış Direktörü görevlerini üstlenen Özgür Özalp, oyunlar üzerine kurduğu kariyerine bundan sonra Riot Games’ın Pazarlama Direktörü olarak devam edecek.
 
Basın Bülteni
 

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
League of Legends'a Yeni Bir Türkçe Video Paylaş WoW: Mists of Pandaria Çıkış Tarihi Açıklandı
YORUMLAR 9
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Kazumatr - 25.7.2012 16:59:54 0
alıntı:

Orijinalden alıntı: Ontes

Bir haberin altında "Basın Bülteni" yazıyorsa ve onu Ersin bey yayınlıyorsa ya reklamsız kalındığı yada reklam için yapılmıştır. Gereksizdir yani.


Aynen arkadasim zaten kendisi veda videosunda ersini birakiyorum demisdi birakiyor cunku birakmasa riot games in reklamini kime alo deyipte burda haber amacli yayinlatabilcekki resmen firsatcilik yani biz arkadasiz birbirimize bu mecrada yardimederiz dier firmalarda umrumuzda deil demektie ulkemizde baska firmalarda var nedense onlara pek yer verilmior ama her iki haftada bir nerdeyse riot games haberi goruyoruz bilmem anlatabildimmi !
Kazumatr - 25.7.2012 16:55:29 0
Erdinc iyikul burdan gitti ama reklam yapamiyor haliyle basarisiz olma korkusu yasiyor sanirim :) hayir yani ulkemizde sadece riot games yokki baska firmalarda var hatta tamamiyle turk olupda iyun yapanlar var onlardan niye bukadar sikca bahsedilmiyorki nerdeyse artik yakinda riot gameste aksam yemegi yok riot gameste bir sonbahar aksami diye haberler yayinlanmaya baslayacak.burasi riot games in sitesi degil tamam buraya emek vermis erdinc ama arrik burayida reklam mecrasi olarak kullanmakdan vazgecmeli resmen burdan gitmesine ragmen burayi kullanip yine bu site uzerinden kendi islerini hallettirmek gibi bisey.basarili olmak heryerdebasarili olabilmektir eski is alanini kullanarak biyerlere gelek saece firstciliktir.yani ben nede olsa bu siteye yillarimi verdm buradanda surekli reklamimi vs yapar yine birinci siraya otururum mantigi resmen.
diger firmalarda gorev yapan insanlarada yer verin yada sony mudurleriyle roportaj yapin yada haber yapin nerdeyse iki haftada bir riot games haberi goruyoruz arkadas.
Ontes - 25.7.2012 05:20:21 0
Bir haberin altında "Basın Bülteni" yazıyorsa ve onu Ersin bey yayınlıyorsa ya reklamsız kalındığı yada reklam için yapılmıştır. Gereksizdir yani.
r0ket - 24.7.2012 23:46:54 -1
nintendo tr yi rezil rüsva eden adam değilmiydi bu?
BSC Misafiri - 24.7.2012 20:30:18 0
hakikaten bundan bize ne ya?...
BSC Misafiri - 24.7.2012 16:48:49 -2
iyi de bundan bize ne? haber değeri mi var bunun? habersizlikten ne yazsak diye düşünmeye başladınız herhalde..
BSC Misafiri - 24.7.2012 14:39:03 0
Erdinç'de daha yüksek mevkilerde görmek isteriz tabi BSC'ye de ara sıra gelmesini isteriz.
MrJFK - 24.7.2012 12:54:53 +1
Bizede işinde başarılı oması dileğini dilemek düşer. :)
vallierevbpk - 24.7.2012 12:43:47 0
Şirkette son olarak oyun dünyasının farklı noktalarında elde ettiği tecrübelerle oluşturduğu kariyeriyle Özgür Özalp Pazarlama Direktörü görevine getirildi.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklatın
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.