League of Legends Kore'de Aşırı Büyük İlgi Görüyor Sony'den PC'ye Özel FPS; Bullet Run

Blizzard'dan Diablo III Hacklenmesin Yanıt

22.05.2012 13:48 - Talha Aynacı


   Sabah yayınlamış olduğumuz haberde Diablo III hesaplarında yaşanan hacklenme olayını sizlerle paylaşmış ve konuyla ilgili Blizzard tarafından henüz bir yorum gelmediğini açıklamıştık.
 
   Blizzard böyle vakaların herhangi bir firma oyun çıkardığında yaşanabileceğini -daha önce World of Warcraft ek paketlerinin çıkışında yaşandığı gibi- dile getirdi:
 
"Şu anda yaşanan bu sorunların yer aldığı rapor bakılırsa, Battle.net ve Diablo III arasında uyuşmazlık var. Tarihe baktığınızda, tıpkı World of Warcraft eklenti paketlerinde olduğu gibi yeni bir oyun çıktığında buna müteakip olarak özellikle kullanıcı hesaplarında bu tarz olaylar artar. Diablo III'de gördüğümüz de tam olarak bu. Hesap hırsızlığının ne denli sinir bozucu olduğunu bildiğimiz için her zaman olduğu gibi kullanıcılarımızın Battle.net hesaplarını korumak adına elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Bu konuda kendi hesaplarını korumak adına üzerine düşeni yaparak bize yardımcı olanları da takdir ediyoruz."
 
   Blizzard bu açıklamanın ardından kullanıcılarına Battle.net Authenticator ve Battle.net Mobile Authenticator (iPhone ve Android sistemleri için bedava uygulama) sistemlerinin güvenirliğini bir kez daha hatırlattı ve bu uygulamaların kullanılmasının faydalı olacağını belirtti.
 
   Ayrıca World of Warcraft'da olduğu gibi, Battle.net'in sıradışı login olma hareketliliğini farkettiği zaman (mesela normalde bağlandığınızdan yerden değil de, farklı bir yerden bağlandığınız zamanlar gibi) güvenlik sorulları sorabileceğini, hatta şifrelerinin yenilenmesini talep ettiğini bildirdi.
 
Blizzard hesabınızın hacklenmesi durumunda ise şu adımları takip etmenizi istiyor.

Kaynak Eurogamer
Tweet
Blizzard PC RPG Diablo 3 Diablo III İzometrik Aksiyon RPG
League of Legends Kore'de Aşırı Büyük İlgi Görüyor Paylaş Sony'den PC'ye Özel FPS; Bullet Run
YORUMLAR 12
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
FeLixer - 24.5.2012 13:08:01 0
Evil is not back
4BSO7UTION - 23.5.2012 01:06:59 0
Kim söylediyse bunları açıklama yapmamış ki, kıvırmış da kıvırmış, laf salatası.
sniper23 - 22.5.2012 20:37:50 -1
Şu olum bak git lafı ne ünlü oldu .mk özentilik berbat bir şey
Wayward Son - 22.5.2012 17:40:26 +1
BF3 trollerinden sonra Diablo 3 trolleri vatana millete hayırlı olsun:)
BSC Misafiri - 22.5.2012 17:29:39 0
ben bu oyunu solo oynamak istiyorum bunlarlamı uğracam?B oyun için 10 sene bekletiyorsunuz,sonra sivri zekalının biri hesabları hacliyor,olm bak gidin... :D
RedTurkei - 22.5.2012 17:23:13 0
bence tamamen donanımını zararlı yazılımlardan koruyamayan ve oyunu torrent olarak yükleyenlere olmuştur 8 senedir kullanıyorum battlenet i 1 kere bile heklenmedi
omar2425 - 22.5.2012 17:02:22 0
Diablo 3 harika oyun metaciritic ortalaması da gösteriyor; ama bazıları durmadan oyunu haksız yere eleştiriyorlar.Hesap çalınması konusunda ise benim bilizard da güvenim tam.
BSC Misafiri - 22.5.2012 15:16:17 0
efsane oldu kestane
bobleeswagger125 - 22.5.2012 14:45:15 -3
olm bak git !
gokuba - 22.5.2012 14:21:23 -3
Her şarta rağmen iyi oyun yapmayı, para kazanmaya tercih etsinler. Gerçi parayı aldılar zaten umurlarındamı dünya :)
sarjaleti - 22.5.2012 14:14:09 0
Bakalım nasıl sıyrılacaklar bundan.
r0ket - 22.5.2012 13:57:16 -2
ahahaah :D
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Diablo 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
117 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA