Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

Playstation 2, 465$'dan Satışa Sunuldu

19.11.2009 14:05 - Ersin Kılıç

Brezilya'da oyun ve konsollara uygulanan vergi ülkemizdekine göre çok daha fazla.

Evet yanlış duymadınız. Sony'nin efsanevi konsolu olan ve hala binlerce satış rakamına ulaşan Playstation 2, Brezilya'da resmi olarak satışa sunuldu.
 
Biz her ne kadar Microsoft tarafından olmasa da ülkemizde resmi olarak satışına başlanan Xbox 360'ı tartışaduralım, bizden bu konuda daha şanssız ülkelerde bulunuyor.
 
Bu ülkelerin başında gelen Brezilya, dün itibari ile Sony'nin bir önceki nesil konsolu olan Playstation 2'ye kavuştu.
 
Oyuncak ve eğlence aletleri satışı yapan Gizmodo, Sony'nin Playstation 2'yi Brezilya'da resmi olarak satmaya başladığını belirtti.
 
Bu habere şaşırdığımız kadar PS2'nin Brezilya'daki fiyatına da oldukça şaşırdığımızı dile getirmeliyim çünkü PS2'nin Brezilya satış fiyatı tam 465$ (R$779) olarak açıklandı.
 

Kaynak
Tweet
playstation 3 PS3 ps3 slim Sony PS2
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Jack Rabbit Slims - 17.10.2010 00:28:40 0
Ama adamlara live açılıyor yakın zaman icinde... Çok ilginç bir ülke Brezilya.
SowaLReaWeRR - 16.10.2010 22:13:47 0
Resimdekinin Aynısı Bende Var ::DD
Th3InferNal - 19.11.2009 18:12:45 0
Ps3 e pahalı diyorduk adamlar şimdi buna ne diyecekler acaba:D
Olur Öyle Şeyler - 19.11.2009 15:25:46 0
:D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA