Warhammer : Age Of Reckoning F2P Olmayacak Forsaken World: Storms of War Detaylandırıldı

Allods Online: Undaunted Yayında!

15.10.2011 14:47 - Beril Sergün

Kendi tarafımızda kalabiliriz artık!


     Oyuncular artık Allods Online: Undaunted'a şöyle bir dalış yapabilirler. Yenilikler arasında Survival Modu, Yeni Sınıflar ve daha da fazla içerik var.
 
     Bu güncellemeyi kutlamak amacıyla yayımcı firma gPotato oyuncularına Boutique Coins veriyor. Bu Boutique Coins'ler ile karakterlerinize eşya satın alabilirsiniz. Dağıtılmaya başlanan hediyeler içinde 100'den 1000'e kadar coin kazanma şansınız var. Ancak bunları kazanabilmek için hesabınızda en az 1 adet Level 20 karakteriniz olması gerektiğini de hatırlatalım. Ayrıca bu güncelleme ile öldükten sonra aldığımız Fatigue sistemi de kalkıyor ki kesinlikle çok yerinde bir karar.
   Güncelleme ile birlikte gelen en heyecanlı şeylerden biri ise Imperial tarafına gelen yeni 5-6 Level için olan alan ve kesinlikle yeni gelen iki sınıf. Bu sınıflar Elven Psionist ve Xadaganian Mage.
 
     Ayrıca yine çok önemli olan bir nokta kesinlikle son Level karakterleri olanları sevindirecektir. Survival Modu tanıtmak amacıyla eklenen yeni zindan Mausoleum of Sparks'da bu güncellemeyle geldi hatta yanında bir de video getirdi. Bakalım yeni zindan nasılmış?

Tweet
PC gpotato mail.ru f2p mmorpg
Warhammer : Age Of Reckoning F2P Olmayacak Paylaş Forsaken World: Storms of War Detaylandırıldı
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
BSC Misafiri - 30.10.2011 08:50:33 0
süper bi oyun bende nağımlılık yaptı xD
HalloweeN* - 16.10.2011 00:18:20 0
Oyun bedava ama oyunda bir yerlere gelmek istiyorsanız oyuna para yatırmanız şart, örneğin benim 18lvl bir karakterim var, çok nadir bulabileceğim yani olmazsa olmaz bir itemim lanetlendi. Bu laneti kaldırmak için de Nesne Market bölümünden gerçek parayla bir item almam gerekiyor. Başka bir örnek vereyim; oyunda ata binmek de 300kristal yani gerçek parayla 15-20TL arası bir ücret. Bir örnek daha; Metin2'de bilinen Bağırmak özelliği bu oyunda paralı, eğer söylediklerinizi herkesin duymasını istiyorsanız para yatırıp Megafon alacaksınız.. Benim şimdiye kadar gördüklerim bunlar, ama belki oyunu daha iyi bilen birisi daha fazla örnek verecektir diye düşünüyorum..
BSC Misafiri - 15.10.2011 19:56:48 0
Bu oyun çok güzel
RedTurkei - 15.10.2011 15:31:15 0
Eğer param yok bedava oyun arıyorum derseniz işte size Her anlamıyla doyurucu bir mmorg Grafikler yığınla race Pveç Çoğu aylık ödemeli oyun bu oyunun eline su dökemez arkadaşlar eğerki mmo ya başlıcam diyorsanız türkçe seslendirmesiyle bu oyun sizi bağımlı yapacak..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Allods Online
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.