Age of Conan Unchained'e Hazırlanıyor (+Cash Shop) DC Universe Online'ın Yeni Güçleri Detaylandırıldı

WoW: Catacylsm'in 4.3 Güncellemesi Detaylandırıldı

28.08.2011 22:58 - Beril Sergün

Ölse de gitsek.


     Söz verilen iki büyük eklenti yamasının oyuna eklenmesiyle birlikte Catacylsm'in sonuna yaklaştığımız şu günlerde nihayet Blizzard son açıklamasını da yaparak, son eklenti yamasının yakın bir zamanda olduğunu açıkladı.
 
     Blizzard'dan gelen duyuulara göre 4.3 yaması neredeyse bitmek üzere ve hakkındaki bir çok detay şimdiden doğrulandı. İşte heyecanla beklenen yenilikler :
      -Transmogification sistemi : Yeni eklenen bu sistem sayesinde eskiden çok beğendiğiniz o Molten Core zırhlarını, yüksek statlar veren halleriyle giyebileceksiniz. Aslında sistemin tek yaptığı bugün giydiğiniz zıhların görüntüsünü elinizde var olan eski setlerle değiştirmekten ibaret. Artık çok yüksek statlar veren ama çöp tenekesine benzeyen o komik kafalığı, eskiden çok sevdiğiniz bir kafalığın görüntüsüne büründürmek mümkün! Özellikle eğer eski Naxxramax zırhlarınızı hala atmadıysanız ve bankada paslandırıyorsanız, artık ulaşması imkansız olan bu zıhları giyerek gerçekten özel olabilirsiniz.
     -Void Storage sistemi : Transmogification sistemi ve eski zırhların geri gelmesi ile çanta ve depolamada büyük sorunlar yaşanacağını öngören Blizzard, Burning Crusade ile Outland'den tanıdığımız paragöz Etheraller'in kurduğu bu sistem sayesinde tam 80 (evet 80) adet banka slotunuz olacak. Etheraller söz konusu olunca bu özel bankaya koyulan eşyaları geri çekmek için bir de ücret ödemeniz kaçınılmaz tabii ki. Eşya çekme ücretleri eşyaların kalitesine ve kaçar tane olduklarına bağlı olarak değerlendirilecek.
      -Deathwing's Lair : Catacylsm'in ana konusunu hazılayan ve ek paketi sonlandıracak olan, şu ana kadar savaşacağınız en güçlü karakterler arasında gösterilen Deathwing'le son karşılaşmayı burada yapacaksınız.
 
     Ayrıca Darkmoon Faerie de geri dönüşe hazırlanıyor. Henüz bir çıkış tarihi belirtilmeyen yamanın ne zaman geleceği ise şu an için belirsiz.

Tweet
World of Warcraft Blizzard Cataclysm PC
Age of Conan Unchained'e Hazırlanıyor (+Cash Shop) Paylaş DC Universe Online'ın Yeni Güçleri Detaylandırıldı
YORUMLAR 4
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
sniper23 - 29.8.2011 08:57:13 0
titandan sonra wow a ek paket gelecek zaten 2-3 tane ek paket gelcek 4 .üncü ek paket 2012 ortalarında gelecek
BSC Misafiri - 29.8.2011 01:20:38 0
lich king expansion bana göre çok daha başarılıydı Catacylsm'den.En son çıkan ek paket istenileni pek veremedi gibi sanki insanlar çok çabuk sıkıldılar.Her oyunun bir ömrü olduğu gibi WoW'da var.bi kaç ek paket daha çıkartılar sonra sanırım devreye titan girer diye düşünüyorum.
The Twelfth Doctor - 28.8.2011 23:12:51 0
Yeni expansion'ın çok iyi olması gerek şayet Star Wars-The Old Republic çıkıyor. Yenilikler güzele benziyor.
Sulu Çor Kağan - 28.8.2011 23:10:16 -1
naxxramas zırhları niye ulaşılmaz onu anlamadım?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
World of Warcraft: Cataclysm
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.