Age of Conan Unchained'e Hazırlanıyor (+Cash Shop) Rift'in Veteran Ödülleri Detaylandırıldı

DC Universe Online'ın Yeni Güçleri Detaylandırıldı

08.09.2011 01:06 - Beril Sergün


     Sony Entertainment'dan Jens Andersen'ın yayınladığı videoda DC Universe Online'ın son eklentisi olan Fight For The Light'ta güç yüzüklerinin nasıl kullanılacağı açıklandı.
 
     Yapılan açıklamalara göre yüzük güç setine sahip olmak için oturup yeni bi karakter açmanız gerekmeyecek. Eski yüksek seviye karakteiniz de ufak bi ücret karşılığında bildiklerini unutup güç yüzüğü setine kavuşabilecek. Süper kahramanlar yol göstericisi Hal Jordan ile birlikte yeşil irade yüzüğünün gücüne sahip olurken, kötü kahramanlar ise Sinestro'nun gözetimi altında sarı korku yüzüğünün güçlerinden faydalanabilecekler.
 
     Yaratacağınız her bir ışık şekli konusunda deneyim kazanarak onu daha güçlü bir hale getirebileceksiniz. Örneğin ışık demetinden yaratacağınız makinalı tüfekle üstünde yoğunlaşrısanız daha sonra menzilli saldırılarınızı roketlerle hatta bomba uçağıyla destekleyebilirsiniz. Aynı şekilde yakın dövüşü seçerseniz ışık demetinden yaratacağınız bir motorlu testere ile başta basit fakat geliştikçe çok daha etkili kombolar yaratabileceksiniz. İlerleyen saatlerde ise tüm ışık güçlerini birbirleriyle etkileşimli kullanabileceksiniz, örneğin size uzak bir düşmanı menzilli ışık zinciri ile kendinize çekip onu yakın mesafede ışık testeresi ile doğrayabileceksiniz.
 
     Tek bir güç seti ile bir çok değişik oynanış stili vaad eden Fight For The Light,  DC Universe Online'a yeniden hayat getirecek gibi.

Tweet
DC Universe PC PS3 Sony Online Entertainment MMO
Age of Conan Unchained'e Hazırlanıyor (+Cash Shop) Paylaş Rift'in Veteran Ödülleri Detaylandırıldı
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
DC Universe Online ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.