Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

Yeni Gran Turismo 5 Detayları ve Ekran Görüntüleri

28.09.2009 22:06 - İhsan Aktı

Ps3 sahibi yarışseverler , Gran Turismo 5'i merakla beklemeye devam ediyor.

Sony'nin efsanevi yarış serisinin çıkışı yılan hikayesine dönen son oyunu Gran Turismo 5'e ait bazı yeni detaylar açıklandı ve oyuna ait yeni ekran görüntüleri yayınlandı.

Polyphony Digital başkanı Kazunori Yamauchi ,  Gamespot , Joystiq , Ign gibi birçok saygıdeğer oyun kuruluşunun sorularını içtenlikle yanıtlarken merakla beklenen Gran Turismo 5'e ait açıklanan yeni detaylar şu şekilde;

-Yamauchi , oyunun Amerika ve Avrupa çıkışının  o bölgelerin pazarlama bölümünlerine bağlı olduğunu belirtirken , bu bölgelerde oyunun Japonya çıkışından kısa bir süre sonra piyasaya sürüleceğini düşündüğünü belirtti.

-Oyundaki hasar özelliğinin deformasyon ile daha da geliştirileceğini belirten Yamauchi , tamamen zarar veren hasar alma durumunun beklenmemesi gerektiğini , bunun GT'ye uygun olmadığını  belirtti. (tamamen zarar veren hasar özelliğini yapmalarının kendileri için zor olmadığını da hatırlattı)

-Gece&gündüz değişimi ve hava değişiminin (yağmur) oyunda yer alma ihtimali var.Fakat şuan için kesin birşey yok.

-Oyunda motion controller desteği bulunmayacak. Fakat Playstation Eye ile kullanılan bazı özellikler olacak.

-Drag yarışlarının oyunda bulunma ihtimali var.

-Araba ayarları, fizikleri etkiliyor/değiştiriyor.


Japonya'da 31 Mart 2010 tarihinde piyasaya sürülecek olan Gran Turismo 5'in yayınlanan yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak
Tweet
Gran Turismo 5
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Gran Turismo 5
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA