CO'dan Sadece Bugüne Özel Bedava Eşya Age of Conan Unchained'e Hazırlanıyor (+Cash Shop)

Champions Online: Annenizin Bodrumu

20.06.2011 15:17 - Beril Sergün

Annenizin Bodrumunda rahat bir nefes alabilirsiniz.


     Artık bedava oynanabilen ve DC Universe Online ile büyük bir kapışma içinde olan Champions Online'ın Baş Artisti Brad Stokan yeni mekanları duyurdu.
 
     Yeni mekanlar derken yanlış anlaşılmasın, bu mekanlar bildiğimiz bar, disko, kafe değil. Şöyle ki bu mekanlardan birisi Annenizin Bodrumu. Evet, annenizin. Tasarımcı dizaynları şöyle açıklıyor;
 
     "Geçen hafta yeni yama ile gelecek olan Retro Moon-Base'e bir bakmıştık, bu hafta ise sizlere 2 yeni alan sunuyoruz. Bunlardan birisi Mom's Basement diğeri ise Vigilante Safe-House. Bu mekanlarda savaşmanız mümkün olmayacak çünkü bu mekanlar diğer arkadaşlarınızla takılmanız için yapılmış bir alan, düşmanlarınızla savaşıp kan dökmeniz için değil! Mom's Basement daha çok genç kahramanlar için dizayn edilmiş bir saklanma yeri içinde konsollar, televizyon, çizgiromanlar var, kısacası annesinin bodrumunda yaşayan bir kahraman için ideal. Ancak Vigilante Safe-House bunun tam tersi, burada takılmaya gelen kahramanların hayata bakış açışları çok daha farklı, onlar zorlanmayı ve doğrularının üstüne gitmeyi seven kahramanlar! Ayrıca burada bir de suçluları yargılayabileceğiniz bir sandalye var. Daha sıkı ne olabilir ki?"

Kaynak Champions Online
Tweet
rpg pc xbox 360
CO'dan Sadece Bugüne Özel Bedava Eşya Paylaş Age of Conan Unchained'e Hazırlanıyor (+Cash Shop)
YORUMLAR 1
Guest-F97E00D06 - 20.6.2011 20:10:52 0
eğlenceli gelip ikinci günde sıkan türden yüklemeyin derim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Champions Online
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.