Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

All Points Bulletin'in Açık Beta Tarihi

03.05.2011 16:30 - Gökhan Yılmaz

MMO türünün GTA oynanışıyla birleştiği APB: Reloaded ücretsiz olarak sunulacak.

 
     Realtime Worlds'ün kapanmasıyla sonuçlanan All Points Bulletin, GamersFirst'ün ellerinde APB: Reloaded ismiyle yeniden hayat bulmuştu. Geçtiğimiz aylarda ufak sayılarla alımı yapılan kapalı beta testlerinde şansınız yaver gitmediyse oyunu deneyebilmeniz için yeni fırsat doğdu.
 
     Oyunun herkese açık betasının 18 Mayıs tarihinde başlayacağı duyuruldu. Açık beta sürecinde oyunun son düzenlemeleri yapılarak tam sürüm için hazırlıklar hızlandırılacak. Ayrıca kapalı beta testinde Micro-Transaction dükkanlarının geliştirilmesi için para harcayarak alışveriş yapan oyuncuların paraları kredi kartlarına geri ödenecek. Eski oyundaki oyuncular ise önceki karakterlerine tekrar kavuşabilecekler.
 
     GamersFirst, hilecilere de mesaj gönderdi. Oyunun açık betaya geçmesi ile Aimbot kullanan oyuncuları şaşırtacak değişiklikler gelecek. Ek olarak, bu sorunu uzun vadede çözecek daha radikal çözümlerin geliştirildiği bildirildi.
 

Tweet
Real Time Worlds Webzen All Points Bulletin SPB Online PC Xbox 360 Reloaded
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUMLAR 5
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
EfsaneAlp - 4.5.2011 19:51:24 0
oyun online güzel yani ne istersin başka a
Zambozi - 3.5.2011 20:27:16 -1
2 aydır acık betayı bekliyodum bu tarih bilgisi iyi oldu oyunu cok merak ediyorum. umarım beklentilerim boş cıkmaz :)
BSC Misafiri - 3.5.2011 19:42:27 -2
Punkbuster bazen saçma sapan hatalar veriyor o biraz can sıkıcı. Bir de şu silahların ateş etme şeklini hiç sevmiyorum. Çoğu online oyunda böyle ama neden bu şekilde yapıyorlar bir türlü anlamadım. Mesela neden Counter-Strike gibi değil? Kafaya tek tekte ateş etsen,basılı tutup herifi tarasan yine ölmüyor. Ya da ben alışamadım bilmiyorum :S Birde müzik yapma yerine silahlara şekil verme olayını koysalarmış daha hoş olurmuş. Bunlar dışında oyun gerçekten çok iyi. Herkesin denemesini tavsiye ederim. Birde Türkçe video inceleme çıksa ne güzel olurdu :) Bazı online oyunların kısa bir şekilde incelemelerini yapan Türk sitesi var mı bilmiyorum daha doğrusu. Bunu yapan yabancı siteler var ama bizde ingilizce o kadar iyi değil :) Neyse... Saygılar...
BSC Misafiri - 3.5.2011 17:20:07 -2
ben ve arkadaslarim denedik ama oyuna girerken cok uzun sure bekliyor bizde mecburen silmek zorunda kaldik :)
BSC Misafiri - 3.5.2011 16:50:59 -1
Ben şuan oynuyorum kapalı betayı,ilk şirketin de betasını oynamıştım,gerçekten söylemek isterim ki gamersfirst bu işi biliyor,oyundaki silah dengesi olsun,server sisteminin değişmesi,lagın ortadan kalkması,oyunu daha bir zevkli hale getirmiş..Tavsiye ederim arkadaşlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
All Points Bulletin: Reloaded
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.