Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

L.A Noire'un Reklamı Yayınlandı

13.04.2011 06:15 - Alkan Adakaner

L.A Noire'da ayrıntılar çok önemli olacak


    Team Bondi, 17 Mayıs'ta Amerika'da 20 Mayıs'ta ise Avrupa'da piyasaya çıkacak olan L.A Noire için bir reklam yayınladı. Bu reklamda çeşitli otoritelerin oyuna övgüleri yer alırken, Tribeca film festivaline davet edildiği de vurgulanmış.
 
     Rockstar Games'in açıklamasına göre oyun 25 Nisan'da Tribeca film festivalinde 6 dakika boyunca gösterilecek. Böylece bu film festivalinde gösterilen ilk oyun olacak.
 
     Team Bondi ve Rockstar Games'ten beklentiler çok büyük. Büyük paralar harcayarak geliştirdikleri bu proje umarız oyuncuları memnun eder. Oyunun reklamını aşağıda izleyebilirsiniz.
 

Tweet
L.A Noire Tribeca Film Festival Movie Film Reklam
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUMLAR 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
TheAnalyzer - 13.4.2011 16:35:57 +1
Oyunu oynamak için sabırsızlanıyorum. Başkalarını bilmem ama benim gibi polisiye şeylerden hoşlananlar için oyun biçilmiş kaftan
CILGIN_TURK_96 - 13.4.2011 10:53:17 0
teskkurler..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
L.A. Noire ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
111 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA