Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

World of StarCraft'a İzin Çıktı

22.01.2011 00:23 - Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz günlerde adını duymaya başladığımız StarCraft 2 için hazırlanan MMO modu World of StarCraft için yeni bir gelişme daha meydana geldi. Blizzard'ın modun oynanış videolarını kaldırılmasını istemesinin ve Riot Games'in iş tekfilinden sonra Blizzard modun yapımcısı ile görüşmek istedi.
 
     Blizzard, modun yapımcısı Ryan Winzen ile görüşerek kendisini Blizzard'a çağırdı ve StarCraft 2'nin yapımcıları ile tanışmasını istedi. Aynı zamanda projesine devam etmesinden memnun kalacaklarını fakat World of StarCraft isminin telif haklarını tuttukları için ismini değiştirmesini talep etti.
 
     Winzen, World of StarCraft'ın ismini StarCraft Universe ya da StarCraft Chronicles olarak değiştirebilmek için telif haklarını elinde tutan kişilerle görüşeceğini belirtiyor.
 

Tweet
Starcraft II: Wings of Liberty Blizzard Strateji PC Starcraft 2 World of StarCraft
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUMLAR 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Jack Rabbit Slims - 22.1.2011 19:52:24 0
Büyüklük yapmış Blizzard.
BSC Misafiri - 22.1.2011 17:39:56 0
Türk ne alaka şimdi ?
BSC Misafiri - 22.1.2011 09:20:50 0
işte Türk' ün gücü!
savrul bre kafir Blizzard!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
StarCraft II: Wings of Liberty
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA