Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

Electronic Arts, The Secret World'a El Attı

10.01.2011 13:23 - Alkan Adakaner

The Secret World'un dünyasında binbür türlü iblis bizi bekliyor


      Anarchy Online ve Age of Conan: Hyborian Adventures'ın geliştiricisi Funcom uzun süredir The Secret World adlı MMO oyunu üzerinde çalışıyor. Firmanın PC ve Xbox 360 için geliştirdiği bu oyuna Electronic Arts da el attı.

     Oyunun dağıtım ortağı olacak olan EA'in patronu David DeMartini, Massive Multiplyar Online (MMO) alanında dünyanın sayılı geliştiricilerinden olan Funcom ile çalışma fırsatı bulduklarından dolayı çok heyecanlı olduklarını söyledi.

     Henüz çıkış tarihi açıklanmayan The Secret World, PC ve Xbox 360 için hazırlanıyor. EA'in Funcom ile beraber dağıtımı üstlenmesi The Secret World projesinin sapasağlam olduğunu gösteriyor. Acaba EA oyunun Xbox 360 sürümünü mü dağıtacak? Bu konuda net bir bilgi yok.

     Çoğu MMO oyununun aksine günümüzde geçecek The Secret World'da Mısır, Londra ve Newyork gibi bölgelerde binbir türlü iblise karşı savaşacağız.
 
İlgili basın bülteni ise şu şekilde;
 
"Ödüllü bağımsız geliştirici Funcom ve küresel oyun yayıncısı EA, Funcom’un modern zamanda geçen DVO’su ‘The Secret World’ü birlikte yayınlayacaklar

‘Anarchy Online’ ve ‘Age of Conan: Hyborian Adventures’ gibi oyunlar yaratmış olan ödüllü oyun geliştiricisi Funcom ve bir Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) departmanı olan EA Partners, Funcom’un modern zamanda geçen, merakla beklenen devasa online oyunu ‘The Secret World’ için ortak yayın anlaşmasına vardıklarını duyurdular. Şimdiye kadar yüz binlerce oyuncu oyunun gün geçtikçe büyüyen camiasına katıldı ve oyun daha çıkmadan oyunun gizli toplulukları Illuminati, Dragon ve Templar’ın aktif üyeleri oldular.

Devasa online oyun geliştirme konusunda dünya liderlerinden biri olan Funcom ile birlikte çalışmaktan büyük heyecan duyduklarını belirten EA Partners Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü David DeMartini, “’The Secret World’ gibi merakla beklenen bir oyun yoluyla her gün daha da büyüyen online oyunlar kategorisinin bir parçası olmak çok heyecan verici” diye konuştu.

‘The Secret World’ oyuncuların sınıf veya seviye kısıtlaması olmadan karakterlerini yaratmak ve geliştirmek için tam bir özgürlüğe sahip olacakları, PC platformu için çıkacak yeni nesil bir devasa online oyun. Oyuncular gizli topluluklardan birine katılma ve dünyanın dört bir yanındaki önemli bölgelerde güç için mücadele etme imkanına sahip olacaklar. Oyuncular ayrıca Mısır, New England, Londra, Seul gibi tanıdık bölgelere yolculuk edebilecek ve mitolojik ve efsanevi yaratıklarla savaşabilecekler.

Oyun yayıncılığında son on yılın tartışmasız dünya lideri ile birlikte çalışacak olmaktan heyecan duyduklarının altını çizen Funcom CEO’su Trond Arne Aas, “geliştirme ekibimizin gerçekleştirdiği fantastik işlerin tanınmasından dolayı inanılmaz derecede heyecan duyuyoruz. Electronic Arts’ın sağlayacağı deneyim ve bilgi, ‘The Secret World’’ün gerçek potansiyelini görmemizi sağlayacak” dedi.

‘The Secret World’, Funcom’un üçüncü devasa online oyunu. Funcom daha önce de ödüllü ‘Anarchy Online’ ve 2008’in en çok satan yeni DVO’su ‘Age of Conan: Hyborian Adventures’’ı geliştirmişti. Oyunun çıkış tarihi henüz açıklanmadı."
 

Tweet
mmorpg funcom the secret world EA
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
The Secret World
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.