Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

Nintendo World'de MGS 3: Snake Eater Açıklamaları

08.01.2011 10:10 - Alkan Adakaner

Metal Gear Solid 3D: Snake Eater görselleri ile de cihazın en iyilerinden birisi olacak


    Metal Gear Solid 3D: Snake Eater 3DS'in en çok beklenen oyunları arasında bulunuyor. Konami bu yeniden yapım üzerinde büyük emek sarf ediyor ve oyunla ilgili gösterdikleri ilk video ile bunu başardılar.
 
     Nintendo World'de bir çok oyunla ile ilgili bilgi geldiği gibi 3DS'in Metal Gear Solid'i ile ilgili açıklamalar da yapıldı. Oyunun yönetmeni Yoshikazu Matsuhana, oyunun demosu ile ilgili çalışmalara katılmadığını, demonun Hideo Kojima'nın da aralarında bulunduğu özel bir ekip tarafından yapıldığını söyledi.
 
     Kojima'nın 3DS'te neler yapılabildiğini görmek istediği için demo üzerinde çok çalıştığını söyleyen Matsuhana, demoyu hazırlayan ekipte üst düzey programcılar, tasarımcılar çalıştığını belirtti.
 
     3DS'te bir geliştiricinin istediği her şeyin olduğunu vurgulayan yönetmen, Streetpass özelliğini kullanıp kullanmama konusunda karar vermediklerini açıkladı. Halbuki Hideo Kojima bu özelliğin kullanılacağını söylemişti.
 
    Son olarak cihazın 3D özelliği sayesinde oyuncuları şok edeceklerini ve sürprizler hazırlayacaklarını söyleyen Matsuhana, oyunun gerçek yaşamda ve oyunda resim çekmenize olanak vereceğini söyledi. Sanırım gerçek yaşamda çektiğimiz resimleri oyunda kullanma şansımız olacak.
 

Kaynak nintendoeverything
Tweet
Metal Gear Solid: Snake Eater 3DS Kojima Productions Konami
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Metal Gear Solid: Snake Eater (3DS)
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA