MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı!

Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu

15.05.2024 13:27 - Umut Tandoğan

 
 
Singapur merkezli yayıncı Soft Source Publishing ve geliştirici Digital Happiness, DreadOut Remastered Collection'ı PlayStation 5 ve Switch için duyurdu. Ek olarak orijinal DreadOut'u ve yeni bağımsız oyun DreadOut: Keepers of the Dark'ı içermekte. Oyun, 2024'ün ilerleyen aylarında piyasaya sürülecek. Fiziksel sürümü de Asya'da satışa sunulacak.
 
Soft Source şunları söyledi: " DreadOut 2'yi konsollara getirmek için çalışan Soft Source Publishing ekibi, Digital Happiness CEO'su Pak Rachmad, DreadOut ve DreadOut: Keepers of the Dark'ın konsollara geri getirilmesi fikrinden vazgeçtiğinde bu fikirden büyülenmişti. Yayın yönetmeni Sameer Pandit bir basın açıklamasında. “Bu yeni projenin bir parçası olmak istediğimiz hemen aklıma geldi. DreadOut 2'nin konsollarda piyasaya sürülmesiyle kanatlarını dünyanın geri kalanına yaymaktadır."
 
DreadOut, eski terk edilmiş bir kasabada mahsur kalan lise öğrencisi Linda olarak oynadığınız üçüncü şahıs doğaüstü bir korku oyunudur. Güvenilir akıllı telefonu ve SLR kamerasıyla korkunç karşılaşmalara karşı savaşacak ve sonunda kaderini belirleyecek gizemli bulmacaları çözecek. Önüne çıkacak zorlukların üstesinden gelmesine yardımcı olun. 

Duyuru Videosu 
 
 

Kaynak Gematsu
Tweet
Korku DreadOut Remastered Collection PS5 Switch
MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! Paylaş MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)