Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

Hideo Kojima ve Suda 51 Macera Oyunu Yapıyor

22.12.2010 14:26 - Alkan Adakaner

Hideo Kojima'nın 1988 yılında piyasaya çıkan Siber-Punk macerası Snatcher'ın büyük bir hayran kitlesi var


   Metal Gear serisinin yaratıcısı Hideo Kojima ve No More Heroes serisinden tanıdığımız Goichi Suda (Suda 51) birlite bir macera oyunu geliştirmek için harekete geçti. Chaos Head adlı oyundan tanıdığımız 5pb stüdyoları ile ortak çalışacak ikilinin oyunu hakkında henüz bir bilgi yok.
 
   5pb Ceo'su Chiyomaru Shikura bu haftaki Famitsu dergisine yaptığı açıklamada oyunun sadece %1'inin tamamlandığını (hala fikri aşamada olduğu belli) söyledi.

     Hideo Kojima'nın bir macera oyunu yapmak istediğini ve bu nedenle kendilerine "Hadi kendimizi dağlarda bir yere kapatalım ve hikaye üzerinde çalışmaya başlayalım" dediğini söyleyen Shikura, kendisinin Snatcher'ın büyük bir hayranı olduğunu ve ilginç bir şeyler geliştireceklerine inandıklarını da belirtti.

     Şu sıralar Metal Gear Solid 3D: Snake Eater ve Metal Gear Solid: Rising üzerinde çalışan Hideo Kojima'nın aynı zamanda bir Zone of Enders oyunu ile ilgili çalıştığı da biliniyor.

Kaynak andriasang
Tweet
hideo kojima Suda 51 5pb macera
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUMLAR 1
SaGe Djavul - 22.12.2010 16:12:17 0
Kojima ve Suda 51'den süper bir yapım çıkacaktır.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Metal Gear Solid 4
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA