Final Fantasy 14 için Özel Bir Xbox Kontrolcüsü Ortaya Çıktı League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası'nda 5. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

Yeni LoL Macerası Song of Nunu Geliyor: İşte Tüm Detaylar

24.10.2023 12:05 - Mehmet Tandoğan

 
 
Tequila Works tarafından geliştirilen ve Riot Forge tarafından yayınlanacak olan macera, bulmaca, keşif oyunu Song of Nunu: A League of Legends Story, 1 Kasım tarihinde geliyor. İki yakın dostum maceralarına adım atabileceğimiz ve olağanüstü platform unsurları ile beraber karşılaşabileceğimiz bu yapım içerisinde öncelikle Türkçe dublaj ve Türkçe alt yazı ile beraber karşılaşıyor ve gerçekten de ilgi çekici bir dünya ile beraber burada yerimizi almaya çalışıyoruz.
 
Riot Games tarafından biz oyuncuları sunulacak yapım elbette sizin de bildiğiniz gibi League of Legends dünyasını daha da genişletiyor ve yeni maceraları bizlere aktarıyor. Biz de bu kapsamda bu maceralarla beraber daha farklı deneyimler elde edebiliyor ve tek oyunculu bir hikaye içeriğine adım atmaya hazırlanıyoruz.
 
 
Yukarıda da bahsettiğim gibi oyun tek oyunculu, bulmaca, macera ve platform içeriğini bizlere aktarıyor ve yer yer de bulmacalar karşımıza zorlu bir şekilde çıkıyor. Türkçe seslendirme ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun elbette her oyuncu kesimine hitap ediyor ve burada farklı zorluklarla beraber karşılaşabiliyoruz.
 
 
 
Platform unsurlarının yer yer daha da aksiyon içeriğine kayması gerçekten oyun içerisindeki gidişatı değiştirebiliyor ve burada gerçekten de şaşıracağımızı anlar yaşayabiliyoruz. Elbette League of Legends dünyasından bildiğiniz karakterler ve düşmanlar da burada yer alıyor ve bu içeriklerle beraber de elbette hayranların beğenisine sunuluyor.
 
Oyun içerisinde daha çok kış temelli bir yapı yer alıyor ve soğuk havaların etkisiyle beraber buzul dağlara doğru ilerlediğimizi yapımda karşımıza farklı farklı düşmanlar çıkabiliyor ve bu düşmanları alt etmek için de bulmacaları çözebiliyor ve anlık olarak basabileceğimiz tuşlar bulunuyor.
 
İki dostun büyük macerası bizleri bekliyor
 
 
 
İki dostun macerası ile beraber yer alacağımız yapımda keşfedilmemiş bir bölgeye doğru adım atıyor ve bu bölgeyi ilk defa açığa çıkarmaya çalışıyoruz. Hikaye odaklı ve tek oyunculu bir yapı ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan oyun içerisinde League of Legends evrenine bir bakış atıyor ve aynı zamanda geçmişte ortaya çıkarılmayan sırları burada açığa çıkarmaya çalışıyoruz. Oyun bizlere hikaye kapsamında farklı detayları bizlere aktarmak istiyor ve burada ilgi çekici olaylarla beraber de karşılaşabiliyoruz.
 
Aynı şekilde burada ortaya çıkarılmayan sırları açığa çıkarabiliyor ve aynı zamanda aile, dostluk ve daha fazla duyguyla beraber burada yer buluyoruz. Burada diğer taraftan hem yeni arkadaşlıklar kurabiliyor hem de eskiden tanıdığımız karakterlerle beraber karşılaşabiliyor ve bunları hikaye kapsamında ortaya çıkarabiliyoruz. Aynı şekilde bizlere aktarılan hikaye elbette hem ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla beraber destekleniyor ve biz de burada neler olur bittiğini öğrenmeye çalışıyoruz.
 
 
 
Eğlenceli bir atmosferin yer aldığı oyun içerisinde yukarıda da bahsettiğim gibi kış teması hakim olarak karşımıza çıkıyor ve aynı şekilde burada farklı zorluklarla beraber karşılaşabiliyoruz. Örneğin oyunda zorlu platform unsurları karşımıza çıkıyor ve bu platform unsurları açmak için de çevre unsurları ile beraber iş yapmaya karar veriyoruz.
 
Oyunda karşıya geçmek için adım atmaya çalıştığımız esnada buranın uzun bir uçurum olduğunu görebiliyor ve yandaki unsurla beraber etkileşime geçerek buradaki yolu açabiliyor ve aynı şekilde kendimize bir köprü oluşturabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde bu tarz küçük küçük çevre unsurları bulunuyor ve aynı şekilde bu çevre unsurları ile beraber kendi yolumuzu açmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla oyunda etrafı keşfetmek ve etraftaki unsurlarla beraber etkileşime geçmek oldukça önemli arz ediyor.
 
Tırmanabiliyor, kızakla kayabiliyor ve çeşitli sırları açığa çıkarabiliyoruz
 
 
 
Büyülerle dolu ve macera içeriğiyle bezenmiş bir yapıyı bünyesinde barındıran yapımda yakın arkadaşımızla beraber ilerlemeye başlıyor ve yakın arkadaşımız d  bizlere sürekli olarak yardımda bulunuyor ve aynı zamanda kendi hayal gücümüzle beraber de burada yerimizi alabiliyoruz. Yakın dostumuzla beraber ilerlediğimiz esnada burada birbirimizi kurtarmak için elimizden geleni yapıyor ve keşfedilmemiş diyarlara doğru adım atabiliyoruz.
 
Soğuk havaların hakim olduğu burada sert fırtınalar, vahşi kurtlar ve daha fazlası bizleri bekliyor. Onları aşmak dere tepe demeden dümdüz ilerlemeye çalışıyor ve aynı zamanda yukarılara doğru tırmanabiliyoruz. Diğer taraftan zorlu bir şekilde karlar içerisinde yürümeye çalışabiliyor, donmuş bölgelerden geçmeye başlıyor ve aynı zamanda kızakla beraber aşağı doğru kayabiliyoruz. Kızakla kaydığımız esnada elbette sağdan soldan gelen çeşitli zorluklar ve tuzaklar üzeri bekliyor ve bunları aşmak için de elimizden geleni yapmaya karar veriyor ve karakterimizin becerilerinden de faydalanmaya çalışıyoruz.
 
 
 
Olağanüstü bir dünyaya doğru adım attığımız yapımda tehlikelerle dolu bir yapı bizlere aktarılıyor. Gizemleri açığa çıkarabileceğimiz, buzulların altında yatan sırları ortaya çıkaracağımız ve League of Legends dünyasında neler olur bittiğini öğreneceğimiz yapım bizlere eğlenceli bir macerayı hazırlıyor diyebiliriz. Dolayısıyla oyun içerisinde karakterimizle beraber birçok mekanikte karşılaşabiliyor ve burada istediğimiz gibi yer alabiliyoruz.
 
Kısaca toparlayacak olursak oyun içerisinde yukarıda da bahsettiğimiz gibi bulmaca içerikleri, platform unsurları ve hikaye odaklı bir yapı bizleri bekliyor. Burada istediğimiz gibi iki küçük dostun macerası konu alınıyor ve bu macerada elbette bizlere neler olup bittiği gösteriliyor. Steam sayfasının açık olduğu Song of Nunu: A League of Legends Story, 1 Kasım tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. League of Legends evrenine ilginiz varsa ve bu evrende yeni maceralara atılmak istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
 
 
 
Aynı şekilde yine bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve League of Legends evreninden uzak olsanız bile bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun yukarıda da bahsettiğim gibi Türkçe seslendirme desteği ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve bu da oyunu oynamaya yetecek özel desteklerden biri olarak bizlere sunuluyor. Dolayısıyla siz de biliyorsunuz ki Riot Games her oyununda Türkçe seslendirme desteği ile beraber karşımıza geliyor ve biz de bu ekibi gerçekten gönülden tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyoruz.
 
Seslendirme kısmına bakacak olursak da gerçekten başarılı bir şekilde bu işi  üstesinden geldiklerini rahatlıkla görebiliyoruz. Diğer yandan da ülkemizde sevilen bir oyun geliştirme şirketi olarak karşımıza bulunuyor ki diğer oyunlarında da gördüğünüz gibi bizlere olan destekleri sürekli olarak artış gösteriyor diyebiliriz. Hatta bunu biraz daha açacak olursak hem League of Legends hem de Valorant ile Bbraber ülkemizde gerçekten de büyük bir yere sahip bir ekip olarak karşımıza çıkıyor.
 
 
 
Zaten bu oyunlarda da gördüğünüz gibi Türkçe seslendirme destekleri ve aynı zamanda Türkçe alt yazı desteği bulunuyor ve bu destekler de yukarıda bahsettiğim gibi her gün artış gösteriyor. Aynı zamanda bu oyun özelinde de bu destek bulunuyor ve diğer taraftan yine aynı şekilde League of Legends evrenine ait diğer yan oyunlarda da bu destek sürüyor. Dolayısıyla geliştirici ekibin tek destekleri bu değil.
 
Daha önceden de birçok oyunla beraber karşımıza çıkan Riot Games ve bizlere bu destekle beraber yeni maceralar sundu. Şimdi ise bu oyun karşımıza bulmaca, macera ve platform türüyle geliyor. Daha önceden ise daha farklı yapılarla beraber bizlere çeşitli deneyimler aktarmıştı.
 
Oyun fragmanı
 
 

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
Final Fantasy 14 için Özel Bir Xbox Kontrolcüsü Ortaya Çıktı Paylaş League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası'nda 5. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.