League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası Play-In Aşaması 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Aşaması Tamamlandı!

League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası Play-In Aşaması 3. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

12.10.2023 21:55 - Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Aşaması 3. gün karşılaşmaları tamamlandı! PSG Talon ve Team Whales, Play-In aşamasında 2. etaba yükselmeyi başardı.
 
     Dünya Şampiyonası Play-In etabında 3. gün A ve B grubu galipleri PSG Talon ile LOUD ve CTBC Flying Oyster ile Team Whales karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda PSG Talon, LOUD'u 2-0, Team Whales ise CTBC Flying Oyster takımını 2-1 mağlup etmeyi başardı ve Play-In aşamasında 2. etaba yükseldi.
 
     Yarın oynanacak karşılaşmalarda League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası'na veda edecek takımlar belli olacak. A grubunda Rainbow7 ile GAM Esports, B grubunda ise DetonatioN FocusMe ile Team BDS  karşı karşıya gelecek!

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası Play-In Aşaması 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! Paylaş League of Legends 2023 Dünya Şampiyonası'nda Play-In Aşaması Tamamlandı!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.