The Elder Scrolls Online Necrom Bölümü Şimdi Konsollar İçin Çıktı: Tüm Detaylar Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi'nde 3. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!

Fortnite'ın Resmi Birinci Şahıs Modundan Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

28.06.2023 21:14 - Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games tarafından oyunculara sunulan battle royale oyunu Fortnite için yeni ve resmi bir mod geliyor. Birinci şahıs modu olarak karşımıza çıkmayı bekleyen modun ekran görüntüleri sızdırılmış durumda. Üçüncü şahıs moduyla beraber oynanan Fortnite için bu yeni mod kamera bakış açısını değiştiriyor.
 
Görüntüler geliştirmenin ilk aşamalarından
 
 
 
Kamera bakış açılarının değişmesi elbette oyuncuların görüş açılarını ve oynanış biçimlerini değiştiriyor. En basit söylemle üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla görünmeden bir nesnenin arkasından rakip oyuncuları gözetleyebilirken birinci şahıs kamera bakış açısında bu mümkün olmuyor. Rakibi görmek için sağdan soldan veya üstten bir bakış atmanız gerekiyor. 
 
Oynanış biçimini ve stilini değiştiren resmi birinci şahıs modunun raporlara göre 4. Bölüm / 2. ile beraber oyuna dahil edileceği belirtiliyor. Moddan sızdırılan görüntüler ise geliştirmenin ilk aşamalarından yani alfa/beta sürümünden içerikler olarak karşımıza çıkıyor.
 
Görüntülere ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz
 

Kaynak Dsogaming
Tweet
Fortnite birinci şahıs modu
The Elder Scrolls Online Necrom Bölümü Şimdi Konsollar İçin Çıktı: Tüm Detaylar Paylaş Şampiyonluk Ligi 2023 Yaz Mevsimi'nde 3. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı!
YORUMLAR 1
mvky3514 - 29.6.2023 12:08:45 0
Şimdi bir bakılabilir benim için
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.