League of Legends EMEA Masters 2023'te Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu! MSI 2023 Turnuvasına Katılacak Takımlar Belli Oldu!

League of Legends Champions Queue 30 Nisan'da Açılıyor!

22.04.2023 18:07 - Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games, MSI 2023 takımları ile EMEA bölgesinin oyuncularının özel rekabetçi deneyimi sağlayacağı Champions Queue'nun 30 Nisan'da açılacağını duyurdu. 
 
     Champions Queue profesyonel ve profesyonel olma yolunda ilerleyen oyunculara yalnızca davet yoluyla katılabilecekleri düzenli bir ortamda antrenman yapabilme imkânı sunan League of Legends sistemi. Katılım şartlarına uyan tüm oyuncular maçların planlandığı, takip edildiği ve düzenlendiği bir sunucuya erişim hakkı kazanır.  Yöneticiler oyuncuların herhangi bir sorunla karşılaşmaları durumunda iletişime geçecekleri yetkili kişiler olarak yardıma hazır şekilde bekleyerek onlara kusursuz bir deneyim sunacak. MSI'dan önce de oyuncalara düşük gecikmeli bir ortam sağlayabilmek için turnuva sunucusu Frankfurt'taki MSI'a en yakın sunucuya taşınacak. Ayrıca bu sunucuda Champions Queue'ya erişimi olan tüm oyuncu veya izleyicilerin sıfır gecikmeyle yayın yapmasına imkân tanınacak.
 
     Bir oyuncunun MSI 2023 Champions Queue'ya davet edilmesi için aşağıdaki kriterlerin birine uyması gerekiyor:

Yedekler de dahil MSI 2023 oyuncuları
LEC başlangıç kadrosu oyuncuları
2023'te sunucularda şu anda Şampiyonluk Aşaması'nda olan EMEA Bölge Ligi ve LEC yedek oyuncuları (Ulaştıkları en yüksek derece değil, mevcut dereceleri baz alınır.)
MSI'a katılmaya hak kazanan liglerden EMEA bölgesindeki antrenman kamplarına gelen oyuncular
EMEA Champions Queue Oyuncu Konseyi tarafından incelenen ve onaylanan EMEA Bölge Ligi oyuncuları ve eski profesyonel oyuncular
Eski profesyonel oyuncular LoL MSI'a katılmaya hak kazanan bölgelerin birinde en az iki mevsim oynamış olmalıdır. 
 
     MSI Champions Queue 30 Nisan'da açılacak ve 21 Mayıs'a kadar aktif kalacak. Mevcut takım sayısının az olması durumunda sunucu daha erken bir tarihte de kapanabilir. Katılmaya hak kazanmış oyuncular için her gün 21.00'den 03.00'e kadar erişilebilir olacak. Ayrıca rol dışı sıra 02.00'de açılacak. Champions Queue rekabetçi ortamdaki bütün oyunculara en üst düzey kalitede antrenman deneyimi sunuyor.
 

Kaynak Riot Games
Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
League of Legends EMEA Masters 2023'te Yarı Final Eşleşmeleri Belli Oldu! Paylaş MSI 2023 Turnuvasına Katılacak Takımlar Belli Oldu!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.