League of Legends EMEA Masters 2023'te Ön Eleme Tamamlandı! League of Legends EMEA Masters 2023'te Grup Aşaması Tamamlandı!

Fortnite ve Doctor Who iş birliği etkinliklerinin yakında geleceği söyleniyor

16.04.2023 14:00 - Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games tarafından oyunculara sunulan battle royale oyunu Fortnite'ın Doctor Who ile iş birliği yapacağı söyleniyor. Bu kapsamda çeşitli söylentiler ve sızıntılar ortaya çıkıyor ve Doctor Who temalı etkinliklerin, kostümlerin ve daha fazla içeriğin geleceği belirtiliyor.
 
İş birliği geçtiğimiz yıl ortaya çıkmıştı
 
 
 
Fortnite x Doctor Who iş birliği çalışmaları ilk olarak geçtiğimiz yıl Fortnite içeriklerini sızdıran Twitter kullanıcısı FNBRintel tarafından ortaya çıktı. Söylenti daha sonra diğer Fortnite Twitter hesabı ShiinaBR tarafından doğrulandı ve böyle bir içeriğin oyunculara sunulacağı belirtildi. Sızıntı yapıldığı o dönemler FNBRintel bu içeriğin birkaç ay sonra oyuna dahil edileceğini aktardı.
 
Öte yandan Insider Gaming, etkinliğin ilk kez Kasım 1963'te yayınlanan Doctor Who'nun 60. yıl dönümünü kutlamak için geleceğini belirtti. Tabi bu sadece bir teoriden ibaret. 
 
Fortnite x Doctor Who iş birliği kapsamında gelecek olan etkinliğin neyi içereceği henüz belli değil. Yakın zamanda böyle bir iş birliğinin resmi olarak duyurulması bekleniyor.
 
 

Kaynak Insidergaming
Tweet
epic games cliff bleszinski fortnite unreal engine 4 pc
League of Legends EMEA Masters 2023'te Ön Eleme Tamamlandı! Paylaş League of Legends EMEA Masters 2023'te Grup Aşaması Tamamlandı!
YORUMLAR 1
BSC Misafiri - 16.4.2023 16:02:41 0
Fortnite kitlesi doktor Who için küçük kalmıyormu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Fortnite
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.