League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi'nin 2. Haftası Tamamlandı! LoL Oyunu CONV/RGENCE Çıkış Tarihi Açıklandı

Riot Forge, LoL Oyunu The Mageseeker'ı Duyurdu

16.02.2023 12:35 - Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Riot Forge ve Moonlighter geliştiricisi Digital Sun, The Mageseeker: A League of Legends Story'yi konsol ve PC için duyurdu. Hangi konsollara çıkış yapacağı açıklanmadı. Oyunun önümüzdeki aylarda (bahar) çıkış yapması planlanıyor.
 
LoL dünyası daha da genişliyor
 
 
 
The Mageseeker: A League of Legends Story, Runeterra dünyasındaki güçlü krallık Demacia'da geçiyor. Buraların düzenini sağlamak için atılacağımız bu macerada aksiyon ve rol yapma unsurlarını deneyimleyeceğiz. Bu diyarlarda sihir ve büyü yasak. Ancak biz kuralları yıkmak için buradayız. Bu oyunda bir büyücü olan Sylas olarak rol alacak ve fantezi bir dünyaya adım atacağız.
 
Öte yandan Riot Games, bu yıl içerisinde üç oyun çıkaracağını açıkladı. Bu oyunlar arasında The Mageseeker: A League of Legends Story, Double Stallion ekibi tarafından 2019'dan bu yana geliştirilen Convergence: A League of Legends Story ve Song of Nunu: A League of Legends Story yer alıyor. 
 
Convergence ve Song of Nunu oyunları PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Steam, GOG ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
The Mageseeker: A League of Legends Story duyuru fragmanı 
 
 

Kaynak Engadget
Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
League of Legends Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi'nin 2. Haftası Tamamlandı! Paylaş LoL Oyunu CONV/RGENCE Çıkış Tarihi Açıklandı
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.