Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

Dissidia 012 ve Yeni PE, Avrupa için Onaylandı

07.12.2010 13:07 - Ersin Kılıç


 
     PSP sahipleri için sevindirici bir haber geçtiğimiz dakikalarda Square Enix'ten geldi. Firma yaptığı açıklama ile PSP'nin önümüzdeki dönemlerde en büyük kozları olan Dissidia Duodecim Final Fantasy ve Parasite Eve: 3rd Birthday'in Avrupa çıkışını onayladı.
 
     Her iki oyunun da Avrupa çıkışı için şimdiye dek bir detay verilmemişti. Bugün yapılan açıklama da ise oyunların bahar aylarında Avrupa raflarını süsleyecekleri açıklandı. PSP için ayrıca Lord of Arcana ve Tactics Ogre oyunlarının da Şubat ayında çıkacağı belirtilmişti.
 
     Kısacası PSP sahipleri 2011 yılının ilk aylarında sırası ile Lord of Arcana, Tactics Ogre, Dissidia Duodecim Final Fantasy ve Parasite Eve: 3rd Birthday'i oynama şansına erişecekler. Bu oyunlar hakkında daha fazla detaya Jump Festa fuarında kavuşacağız.
 

Kaynak VG247
Tweet
Dissidia Duodecim Final Fantasy Final Fantasy PSP Square Enix Dövüş
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Dissidia Duodecim Final Fantasy
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA