Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Heyecanı 11 Haziran'da Başlıyor! Rol Yapma Aksiyon Oyunu Heroes of Newerth Sunucularını Kapatıyor

Tekken 7 Satışları Dokuz Milyona Ulaştı

01.06.2022 18:58 - Mehmet Tandoğan

 
 
Dövüş oyunu Tekken serisinin yönetmeni Katsuhiro Harada, Tekken 7'nin beşinci yıl dönümünde yaptığı bir açıklamada, oyunun toplam satışının dokuz milyon adeti aştığını duyurdu. Bunun yanı sıra Tekken serisinin toplam satışlarının da 53 milyon adeti aştığını açıkladı.
 
Beşinci yıl dönümüne giriş yapan serinin 7. oyun için en son Kasım 2021'de sekiz milyonun üzerinde satış yaptığı bildirilmişti.
 
Tekken 7 ilk olarak 18 Mart 2015'te atari salonlarına (arcade) geldi. Ardından 2 Haziran 2017'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yaptı.  

Kaynak Gematsu
Tweet
Tekken 7 Xbox One PS4 Unreal Engine 4 Dövüş Tekken
Türkiye Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsimi Heyecanı 11 Haziran'da Başlıyor! Paylaş Rol Yapma Aksiyon Oyunu Heroes of Newerth Sunucularını Kapatıyor
YORUMLAR 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
BSC Misafiri - 2.6.2022 10:04:20 0
alıntı:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

7 Başarılı bir oyun oldu, yeni mekanikler güzeldi dövüşler tatmin edici, dlcler ve güncellemeler de oyuncuları yakaladı. Doyurucuydu. Lakin dövüş modları çok az. Bizim Türk geliştiriciler de 3d dövüş oyununa girse güzel olur. Küçük bir alan pek çok yeniliğe açık özellikle 3d olunca


Hocam biz daha erken erişimden oyunu tam sürüme çıkaramıyoruz, ne 3d dövüş oyunu :)
BSC Misafiri - 2.6.2022 10:03:43 0
Tekken 7 serisi en keyif aldığım dövüş serisi ama Tekken 7'nin benim açımdan canımı sıkan 3 etkeni var.

1) DLC'ler çok gereksiz içerikler verip çok yüksek ücret istemesi, kısacası Bandai Namco sizi salak yerine koyup dolandırmaya çalışıyor.

2) Oyun bittikten sonra açılan Special Chapter ismindeki, Street Fighter karakteri olan Akuma karakterinin reklamını yapmak gereksiz zorlukta bir dövüşten ibaret olması.
(Normal modda dövüşü kazandım...)

3) Online Ranked Match oynadığınız zaman herkesin sadece bir karakterin bir hareketini spamlayarak yenmeye çalışmasını görmek.
(Buna bir sistem getirilmeli sürekli aynı hareket spamlandığı zaman her tekrarda damage düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum yoksa oyunun dövüş ile alâkası olmuyor.)
BSC Misafiri - 1.6.2022 21:45:00 0
7 Başarılı bir oyun oldu, yeni mekanikler güzeldi dövüşler tatmin edici, dlcler ve güncellemeler de oyuncuları yakaladı. Doyurucuydu. Lakin dövüş modları çok az. Bizim Türk geliştiriciler de 3d dövüş oyununa girse güzel olur. Küçük bir alan pek çok yeniliğe açık özellikle 3d olunca
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Tekken 7
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.