League of Legends 2022 Kış Mevsimi'nde Lig Aşaması Tamamlandı League of Legends 2022 Kış Mevsimi'nde Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı!

League of Legends 2022 Kış Mevsimi Şampiyonluk Ligi'nde En İyiler Belli Oldu!

25.03.2022 11:34 - Hamit Can Sayılgan

 
     9 haftalık lig mücadelesinin ardından League of Legends 2022 Kış Mevsimi Şampiyonluk Ligi'nde en iyiler belli oldu. Oylamalar, 8. hafta maçlarının tamamlanmasının ardından açıldı ve bu sene de mevsimin en iyileri 10 farklı dalda ödüllendirildi. 10 ödülün 8’i Şampiyonluk Ligi Yayın Ekibi ve Şampiyonluk Ligi takımlarının koç ekipleri tarafından belirlendi.
 
     Mevsimin En Değerli Oyuncusu, Anıl "HolyPhoenix" Işık seçildi. Tecrübeli oyuncu, "En İyi Alt Koridor" ödülüyle birlikte aynı mevsimde iki ödül birden kazanmış oldu. Taraftarlar tarafından seçilen tek ödül olan "Taraftar Özel Ödülü"nü ise Galatasaray Espor'un Koreli üst koridor oyuncusu Kim "Crazy" Jae-hee kazandı.
 
     "En Çok Gelişen Oyuncu" ödülünü 5 Ronin'in ormancısı Kireas, "En İyi Destek Oyuncu" ödülünü Team Aurora'dan Pop, "En İyi Üst Koridor" ödülünü Galatasaray Espor'dan Crazy, "En İyi Ormancı" ödülünü fastPay Wildcats'ten Ferret, "En İyi Orta Koridor" ödülünü fastPay Wildcats'ten Serin, "En İyi Alt Koridor" ödülünü fastPay Wildcats'ten HolyPhoenix, "En İyi Koç" ödülünü 5 Ronin'in koçu Vez ve "Mevsimin Çaylağı" ödülünü NASR Esports'un destek oyuncusu Fleshy kazandı. 

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
League of Legends 2022 Kış Mevsimi'nde Lig Aşaması Tamamlandı Paylaş League of Legends 2022 Kış Mevsimi'nde Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.