Dota 2 The International 10 Turnuvası'nın Konumu ve Başlangıç Tarihi Duyuruldu VFŞL 2021 Yaz Mevsimi'nde Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı!

League of Legends 2021 Akademi Ligi Şampiyonu SuperMassive Blaze Oldu!

14.08.2021 20:42 - Hamit Can Sayılgan

 
     2021 Akademi Ligi Yaz Mevsimi sona erdi. Final mücadelesinde fastpay Wildcats Akademi’yi 3-0 mağlup eden Papara SuperMassive Blaze Akademi şampiyonluğa ulaştı.
 
     10 takımın mücadele ettiği Akademi Ligi’nde heyecan 10 Haziran tarihinde başladı. Takımlar ilk olarak dokuz haftalık lig aşamasını geride bıraktı. Lig aşaması sonunda ilk dört sırayı elde eden fastPay Wildcats Akademi, Galatasaray Akademi, Papara SuperMassive Blaze Akademi ve Beşiktaş Akademi yarı finale çıkmaya hak kazandı. Diğer altı takım ise mevsimi erkenden noktaladı. Yarı finalin ilk gününde SMB Akademi, GS Akademi’yi 3-0 ile geçti. İkinci günde ise IW Akademi, BJK Akademi’yi 3-1 mağlup etti. Böylelikle finalin adın belli oldu. Çekişmeli geçmesi beklenen final mücadelesi SMB Akademi’nin baştan sona dominant performansına sahne oldu. Yalnızca 79 dakika süren seride SMB Akademi 3-0 galip geldi ve şampiyonluğa ulaştı. Mordekaiser ve Sett performanslarıyla yıldızlaşan SMB Akademi takımının üst koridoru Nuq, Serinin Oyuncusu seçildi.
 

Kaynak LoLespor
Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
Dota 2 The International 10 Turnuvası'nın Konumu ve Başlangıç Tarihi Duyuruldu Paylaş VFŞL 2021 Yaz Mevsimi'nde Çeyrek Final Karşılaşmaları Tamamlandı!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.