Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!

"All Points Bulletin 9 Ayda Kurtarılabilir"

06.11.2010 21:14 - Gökhan Yılmaz

 
     Electronic Arts ve Realtime Worlds'ün iş birliği ile piyasaya sürülen All Points Bulletin uzun soluklu bir MMO olamamıştı ve kapanmıştı. Beraberinde yapımcı Realtime Worlds de kepenkleri indirmek zorunda kalmıştı. Codemasters Online genel müdürü bu konu hakkında çeşitli yorumlar yaptı. All Points Bulletin'in 9 ay sürecek sıkı bir çalışmadan sonra kurtarılabileceğini açıkladı.
 
     Codemasters Online'ın başındaki isim David Solari, Realtime Worlds'ün çeşitli hatalar yaptığını fakat bazı anahtar noktalar düzeltilirse hâlâ başarıya ulaşılabilineceğini söyledi. APB'nin avatar ve karakter yaratma açısından harika bir teknolojiye sahip olduğunu ve bu nedenle ölüsünün bile değerli olduğunu savundu. Oyunun, hak ettiği noktaya gelemediğini ve 9 ay gibi bir süre boyunca üzerinde çalışılırsa hataların giderilebileceğini dile getirdi.
 
     Solari, böylesine büyük bir projenin altından kalkmanın büyük bir risk olduğunu söylüyor. Bu nedenle daha küçük bir takımla hataların giderilebileceğini belirtiyor. Zaten piyasada APB gibi bir yapım olmadığı için önünün açık olduğunu ve düşük bir bütçe ile tekrar marketteki yerini alabileceğini söylüyor. Kendilerinin APB'yi satın alıp almadığı söylentilerini ise net bir cevapla reddediyor. Geçtiğimiz haftalarda APB'den geriye kalanları Epic Games'in de almak istediği söylentileri doğmuştu. APB kapandı ama anlaşılan piyasada talipleri oldukça çok. Umarım daha başarılı bir yapım olarak geri dönüş yapar.
 

Tweet
Real Time Worlds Webzen All Points Bulletin SPB Online PC Xbox 360 Codemasters Online David Solari Epic Games Electronic Arts
Paylaş Cehennemin Kapılarını Kapamak İçin Yeni Bir Şans!
YORUMLAR 7
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
erkefur - 7.11.2010 09:28:56 0
Realtime Worlds oyun için düzgün bir kampanya izleyemedikleri için böylesine kısa sürede kapandığını tahmin edebiliriz.Codemasters Online müdürü öyle diyorsa denemek lazım!?
M3rett0 - 7.11.2010 00:16:43 0
Kimse bunla uğraşmaz.
takami59 - 6.11.2010 22:50:19 0
En büyük hatayı "aylık ücret olmayacak" dedikten sonra aylık ücretli yapmaları.(BENCE)
profiteer - 6.11.2010 22:07:11 0
Bu oyunu %100 bir firma satın alıp üzerine birşeyler ekleyip yeniden piyasaya sürecek.. Oyun hakettiği değeri görmedi cidden, fakat inanıyorum ki bir firma bu oyunu alacak ve yenilicek..
Carcharot - 6.11.2010 21:46:03 0
Real Times çok basit hatalarla başarılı bir projeyi kaybetti. Umarım güzel bir şekilde geri döner.
suvari53 - 6.11.2010 21:36:33 0
apb dünya oyun tarihinin en pahalı 5 yapımından biri şirketin iflas etmesine çok üzülmüştüm
23_volkan_23 - 6.11.2010 21:23:28 0
ooo 9 aya kim öle kim kala
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
All Points Bulletin: Reloaded
+ TAKİBE
AL
18 kişi bu oyunu takip ediyor.
POPÜLER HABERLER - BU HAFTA
EN ÇOK YORUMLANAN HABERLER - BU HAFTA