Black Desert'ın Yeni Sınıfı Nova Çıkış Yaptı KeSPA Cup 2020 Finalistleri Belli Oldu

Demacia Cup 2020 Turnuvasının Şampiyonu TOP Esports Oldu!

28.12.2020 12:22 - Hamit Can Sayılgan

 
     League of Legends Çin Ligi (LoL Pro League) kapsamında sezon öncesi düzenlenen "Demacia Cup 2020" turnuvası tamamlandı. Turnuvanın şampiyonu TOP Esports oldu.
 
     Demacia Cup 2020'de 17 LPL takımı, 3 LDL Yaz Sezonu takımı ve 4 amatör takım olmak üzere toplamda 24 takım mücadele etti. Worlds 2020 katılımcıları TOP Esports, Suning, JD Gaming ve LGD Gaming doğrudan çeyrek final etabında yer aldı. Takımlar grup etabında 5'erli olarak 4 gruba ayrıldı. Toplam 4 karşılaşmanın oynandığı grup etabından üst tura yükselen takımlar; FunPlus Phoenix, Vici Gaming, Victory Five ve Team WE oldu.
 
     Çeyrek finallerde; FunPlus Phoenix - TOP Esports, Vici Gaming - Suning, Victory Five - JD Gaming  ve Team WE - LGD Gaming ile eşleşti. 5 maçlık seri formatında gerçekleşen çeyrek final karşılaşmaların sonucunda; TOP Esports, Vici Gaming, JD Gaming ve Team WE yarı finallere yükseldi. Yarı finallerde; TOP Esports - Vici Gaming ve JD Gaming - Team WE karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda TOP Esports, Vici Gaming'i 3-1, Team WE, JD Gaming'i 3-2 mağlup ederek büyük finale yükseldi. Büyük final: Yeni transferi Zhuo ile oynayan TOP Esports, üç maçın MVP ödülünü de knight'ın aldığı büyük final mücadelesinde Team WE'yi 3-0 yenmeyi başardı ve Demacia Cup 2020 turnuvasının şampiyonu oldu.

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
Black Desert'ın Yeni Sınıfı Nova Çıkış Yaptı Paylaş KeSPA Cup 2020 Finalistleri Belli Oldu
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.