Naxxramas Baskını Şimdi WoW Classic'te World of Warcraft: Shadowlands Tüm Zamanların En Hızlı Satan PC Oyunu Olmayı Başardı

The Lord of the Rings Online için Görsel ve Teknik Güncellemeler Planlanıyor

07.12.2020 17:15 - Gazali Çetinkaya

 
Daybreak Game Company, eski adıyla, Sony Online Entertainment. Sony ile yollarını ayırdıktan sonra isim değişikliğine gitti. H1Z1, DC Universe Online ve EverQuest oyunlarının arkasındaki stüdyo ve aynı zamanda The Lord of the Rings Online'ın yayıncısı.

Enad Global 7 geçtiğimiz hafta Daybreak Game Company'i satın aldı ve şirketin gelecek planları arasında DC Universe Online ile The Lord of the Rings Online'ı yeniden canlandırma düşüncesi var.

Yatırımcı toplantısı sırasında paylaşılan sunuma göre 2021'in dördüncü çeyreğinde DC Universe Online'ın görselliği modernize edilecek, önemli oyun sistemleri geliştirilecek ve yepyeni geniş bir içerik yayınlanacak.

2022'de The Lord of the Rings Online'a görsel ve teknik güncellemeler gelecek.
 
DC Universe Online 2011'de ve The Lord of the Rings Online 2007'de çıkmıştı. Enad Global 7, Amazon'un The Lord of the Rings dizisinden yararlanmak için bu girişimde bulunduklarını belirtiyor.

Amazon Game Studios'tan da ayrı bir The Lord of the Rings evrenini temel alacak oynaması ücretsiz devasa çok oyunculu çevrimiçi oyunu konsollar ve PC için yolda.

Kaynak PC Gamer
Tweet
Tirbune Games MMO RPG Lord of the Rings : Online
Naxxramas Baskını Şimdi WoW Classic'te Paylaş World of Warcraft: Shadowlands Tüm Zamanların En Hızlı Satan PC Oyunu Olmayı Başardı
YORUMLAR 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
BSC Misafiri - 8.12.2020 00:48:04 0
Knight Online'a da lazım bundan.
ReflexAction - 7.12.2020 19:09:09 0
2022 çok geç oyun zaten çok eski duruyor
BSC Misafiri - 7.12.2020 18:08:33 0
İyi güzel oyunlar markaların seveni için fakat herşey paralı ya. Bir ara ikisini de oynayayım tekrardan dedim ilerleyemez oldum her yerde para işareti görünce.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Lord of The Rings Online
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.