TBF İçin Geri Sayım Başladı! World of Warcraft Shadowlands'in Yeni Animasyon Videosu Maldraxxus Şimdi Yayında

Türkiye Büyük Finali 2020: Etkinlik Programı

04.09.2020 20:38 - Hamit Can Sayılgan

 
     5 Eylül’deki bu muhteşem final serisini ekranları başından izleyecekleri, hem nefes kesen bir rekabet hem de unutulmaz bir görsel şölen bekliyor! Final için özel olarak tasarlanan Demacia Arena, Papara SuperMassive ve 5 Ronin’in kupa mücadelesine ev sahipliği yapacak.
 
 

SAAT 12.15 - MAÇ ÖNÜ ŞOVU
 
     Aylardır heyecanla beklediğimiz Türkiye Büyük Finali yayını 5 Eylül Cumartesi günü 12.15’te Maç Önü Şovu’yla başlayacak. Jhonnie ve Noeldayı; Tonbalıklımakarna’nın zorlayıcı sorularına doğru yanıtlar vererek takipçilerine maksimum sayıda Kanlı Ay Katarina kostümü kazandırmak için omuz omuza mücadele edecek.
 
SAAT 13.00 - DEMACIA ARENA’NIN KAPILARI ARALANIYOR
 
     Analiz Masası’nın sevilen yüzleri Stratera, Hetze ve Halpern, 13.00’dan itibaren ekranlarda final serisini değerlendirecek.

SAAT 14.00 - AÇILIŞ ŞOVU & MAÇ BAŞLANGICI
 
     Türkiye Büyük Finali bu sene açılış şovunda Anıl Piyancı’yı konuk edecek. Anıl Piyancı’nın ardından final mücadelesi için sahneye Papara SuperMassive ve 5 Ronin ekipleri çıkacak.

DİJİTAL ETKİNLİK ALANI - bizolankazansin.com
 
     Demacia Arena’da gerçekleşecek Türkiye Büyük Finali için bir de dijital etkinlik alanı hazırladık. Bizolankazansin.com 12 Eylül 2020 tarihine kadar açık olacak. Siteyi hemen ziyaret ederek isminize özel dijital biletinizi alabilirsiniz.

     İlerleyen gün ve saatlerde her etkinliğimizin unutulmaz bir parçası haline gelen, anı duvarına mesaj bırakma, finalist takımlarla fotoğraf çektirme ve ödüllü sponsor oyunları gibi özellikler sitede aktif hale gelecek.

CANLI YAYIN
 
     Türkiye Büyük Finali karşılaşmaları lolesports.com’dan canlı yayınlanacak. Buna ek olarak NimoTV, Youtube, Twitch ve Vodafone TV yayınları her zamanki şekilde devam edecek.
 

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
TBF İçin Geri Sayım Başladı! Paylaş World of Warcraft Shadowlands'in Yeni Animasyon Videosu Maldraxxus Şimdi Yayında
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.