League of Legends'ın Yeni Şampiyonu Samira World of Warcraft Shadowlands Minimum Sistem Gereksinimleri SSD İstiyor

LEC'de Worlds 2020 Turnuvasına Katılacak Takımlar Belli Oldu!

31.08.2020 19:49 - Hamit Can Sayılgan

 
          League of Legends Avrupa Şampiyonası (LEC) 2020 Yaz Mevsimi'nde 8. haftalık lig aşamasının ardından oynanan Playoff karşılaşmalarıyla birlikte Worlds 2020 turnuvasına katılacak takımlar belli oldu. 
 
     LEC 2020 Yaz Mevsimi Playoff karşılaşmalarının ilk 3 haftası tamamlandı. Üst turda Rogue - Fnatic, G2 - MAD Lions, alt turda ise SK Gaming - FC Schalke 04 karşı karşıya geldi.
 
     Karşılaşmalarının ardından üst turda; Fnatic, Rogue'u 3-0, G2 Esports, MAD Lions'u 3-1 mağlup ederek yarı final etabına yükseldiler. Yarı finalde karşı karşıya gelen iki güçlü takımdan galibiyet eden taraf 3-1'lik skorla Fnatic oldu ve Fnatic, büyük finale adını yazdıran ilk takım oldu.
 
     Alt turda SK Gaming karşısında 3-0 galibiyet elde eden FC Schalke 04, üst tur mağlubu MAD Lions ile eşleşti. Karşılaşmanın sonucunda MAD Lions, FC Schalke 04'ü 3-1 mağlup etti ve Rogue ile eşleşti. Rogue, MAD Lions karşısında 3-0 rahat bir galibiyet elde ederek, alt tur yarı finaline yükseldi. Rogue, alt tur yarı finalinde Fnatic'e mağlup olan G2 Esports ile karşı karşıya gelecek. Kazanan takım Fnatic ile büyük final oynayacak.
 
      LEC 2020 Yaz Mevsimi Playoff sıralamasına baktığımızda mağlup olan SK Gaming, FC Schalke 04 ligi 5. ve 6. sırada tamamlarken 4. olan MAD Lions, Worlds 2020 elemelerine katılmaya hak kazandı. Öte yandan henüz sıralaması kesinleşmeyen fakat Playoff etabını 1. 2. ve 3. sırada tamamlayacak olan galip takımlar; Fnatic, G2 Esports ve Rogue, Worlds 2020 turnuvasına doğrudan katılmayı garantiledi.

Tweet
league of legends riot games pc rts mmo
League of Legends'ın Yeni Şampiyonu Samira Paylaş World of Warcraft Shadowlands Minimum Sistem Gereksinimleri SSD İstiyor
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.