Zula Kadınlar Ligi'nde Final Zamanı Hearthstone Masters Tour Online: Madrid Ekim Ayında Gerçekleşecek!

Smite'ın Yeni Tanrısı Tsukuyomi

23.07.2020 08:26 - Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Hi-Rez Studios ve geliştirici Titan Forge Games, oynaması ücretsiz MOBA oyunu Smite'ın yeni oynanabilir karakteri Tsukuyomi'yi tanıttı.

Ay Tanrısı 11 Ağustos'ta yayınlanacak The God of the Moon güncellemesiyle savaş alanına inecek.
 
Karakterin özellikleri:
 

Tsukuyomi, Amaterasu ve Susano'nun erkek kardeşi olan Ay Tanrısı'dır. Üçü, Izanagi yer altı dünyasına gitmeden önce kendini arındırdığı zaman doğmuştur. Amaterasu, Güneş Tanrıçası olurken Susano da Deniz Tanrısı olmuştur. Tsukuyomi ise Ay Tanrısı olmak için gök merdiveninin basamaklarını tırmanmıştır. Ay büyük güç ve gizem barındırır. Tsukuyomi, arzusunu gerçekleştirmek için ayın bütün yönlerini kontrol etme becerisi vardır.
 
Tsukuyomi, Smite'a Suikastçı olarak katılarak Orman ve Solo rollerine bürünüyor. Ormanda hızlıca temizlik yapmasına Shingetsu yardım ederken, menzilli tacizi de linç edilecek hedefe baskı yapıyor. Saldırma zamanı geldiğinde ise Tsukuyomi hızla hedefine doğru dalış yaparak hızlı vuruşlarla fırtına yaratıyor ve hedefini öldürmek için dibinde bitiyor.
 
- Gücünün uzantıları olarak Shingetsu ve Mangetsu üzerine ağır yoğunlaşma. Tsukuyomi dövüştükçe, güçlenmiş Temel Saldırılara erişim sağlar ve bu silahları kullanarak diğer silahlarını yönlendirir: Shuriken, Kusarigama ve Çivili Engel.
- Bir Suikastçı olarak menzil üzerine ekstra yoğunlaşma. Tsukuyomi, tek kullanımlık güçlü Menzilli Temel Saldırıları kazanma yolları da dâhil olmak üzere geleneksel bir Suikastçıdan daha fazla menzilli dürtülere sahiptir. Bu esnekliği ona, gerçek bir Suikastçı gibi dalışa geçmek için doğru fırsatı bulmadan önce bir dövüşe doğrudan yardım etmesine yardımcı olur.
- Geleneksel bir koşu veya sıçrama becerisine sahip değildir, hızlı hareket için Ultisine güvenir.
- Tsukuyomi, düşmanlara yapışan Shuriken’ini daha sık kullanmak amacıyla geri alabilir.
- Yeni Hedefleyici Şekli: Hilal. Tsukuyomi’nin, etrafındaki alanı kontrol etmede bunu yerleştirmeye çalışırken farklı düşünmesi gerekiyor.
- Gerçekten ultra hızlı bir ninja gibi hissettiren, düşman takımını içinden geçip giden bir Ulti yetenek.

 
Tsukuyomi teaser videosunu ve The God of the Moon güncellemesi canlı yayın tekrarını aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 

Tweet
PC MMO F2P Hi-Rez
Zula Kadınlar Ligi'nde Final Zamanı Paylaş Hearthstone Masters Tour Online: Madrid Ekim Ayında Gerçekleşecek!
YORUM YAZ 0
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Smite: The Game
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.