The Elder Scrolls Online: Greymoor 26 Mayıs'ta PC için; 9 Haziran'da PS4 ve Xbox One için Çıkacak VFŞL 2020 Kış Mevsimi Çeyrek Finalleri Tamamlandı

Smite Epic Games Store'a Geldi, Başlangıç Paketi Ücretsiz

29.04.2020 09:05 - Gazali Çetinkaya

 
Oynaması ücretsiz MOBA oyunu Smite Epic Games Store'a da geldi.

Oyun ilk olarak Mart 2014'te piyasaya sunulmuştu ve şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinde ulaşılabilir durumda. Epic Games Store sürümü Steam ve konsol oyuncuları arasında cross-play (platformlar arası oynama) özelliğini destekliyor.
 
Oyunun Epic Games Store'a çıkması şerefine Başlangıç Paketi 12 Mayıs'a kadar ücretsiz. Başlangıç Paketi 5 ücretsiz Tanrı ve bunlara ait görünümler ile ses paketlerini içeriyor.
 
Bunun yanı sıra diğer paketlerde de indirim mevcut. Tüm Tanrılara (gelecek olanlar dahil) anında erişim sunan Nihai Tanrı Paketi 24,50 TL ve Nihai Tanrı Paketi ve Sezon Biletini birlikte sunarak bu yıl çıkacak tüm Tanrılar için daha da sınırlı içeriklere erişim sağlamanıza imkan tanıyan Digital Deluxe Edition ise 79,20 TL. 
 
Oyunun Epic Games Store sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Tweet
PC MMO F2P Hi-Rez
The Elder Scrolls Online: Greymoor 26 Mayıs'ta PC için; 9 Haziran'da PS4 ve Xbox One için Çıkacak Paylaş VFŞL 2020 Kış Mevsimi Çeyrek Finalleri Tamamlandı
YORUMLAR 3
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
BSC Misafiri - 29.4.2020 14:42:41 0
alıntı:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

free to play devri bitti artık çocuklar oynuyor sadece kredi kartı kullanamadıkları parası olmadıkları için. çocuklar olmasa bu oyunlar para kazanamaz.


Niye bitsin ? Sırf f2p diye cod warzone da oynamayalım o zaman çocuk değilsek. :D
BSC Misafiri - 29.4.2020 13:41:52 0
Oynamayacağım ama bedava olduğu için ekledim
BSC Misafiri - 29.4.2020 10:12:29 0
free to play devri bitti artık çocuklar oynuyor sadece kredi kartı kullanamadıkları parası olmadıkları için. çocuklar olmasa bu oyunlar para kazanamaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

BSC KÜNYESİ
Smite: The Game
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.