Memleketten ve dünyadan en güzel oyun manzaraları yine Canavar Hareketler'de! Daha iyisini yapabilir misiniz? O zaman ne duruyorsunuz!?- Videolarınızı 10 Mayıs Salı gününe kadar gonder@bolumsonucanavari.com adresine gönderebilirsiniz.- Videolarınızı dosya eki olarak değil yüklediğiniz sayfaya ait link ile gönderiniz.- Her hafta en iyi görüntüler seçilerek BSC editörleri tarafından yorumlanacak ve bu programda isminizle birlikte yayınlanacak. Ayın ilk haftası ilk 3'e girenler sonraki haftada da yer alacak ve diğer haftalarda gelen videolar ilk 3'e girmek için yarışacak. Ayın sonunda ilk 3'te yer etmeyi başaran canavar hareketlerin sahipleri, 1.'ye 90 TL, 2.'ye 60 TL ve 3.'ye 30TL'ye kadar istediği bir oyun olmak üzere ödüllerin sahibi olacaklar!- Oyun türü bulunmamaktadır, herhangi bir zamanda çıkmış istediğiniz oyunu oynayarak videoları gönderebilirsiniz! (Oyunun ismini belirtmeyi unutmayın)- Videoları YouTube'a, Vimeo'ya veya Dailymotion'a en az 720p çözünürlükte olmak şartıyla yükleyerek göndereceğiniz maile linklerini ekleyebilirsiniz.- Oynanış videosunu açıklayıcı kısa bir yazı yazmanız gerekmektedir. (Videodaki olayı anlatan)- Oynanış videolarınız 2 dakikayı geçmemelidir.- Komik bulduğunuz sahneleri, oyun hatalarını, başarılı hareketler sergilediğiniz multiplayer maçlarınızı veya açtığınız nadir bir Achievement'ı bile gönderebilirsiniz!- Videolarda yorum ve müzik bulunmamalıdır, editlenmemiş saf oynanış görüntüsü olmalıdır.- Mail adresine Canavar Hareketler'de görünmesini istediğiniz isminizi veya nick'inizi eklemeyi unutmayınız.- Gönderdiğiniz oynanış videolarının editlenmemiş ve parça parça olmamasına dikkat ediniz (10'ar saniyelik iyi görüntülerden oluşan montaj videoları yerine kesintisiz bir oynanış videosu kullanınız).- Nasıl oynanış videosu çekeceğinizi merak ediyorsanız videonun sonundaki anlatımı izleyebilirsiniz.- Hadi, şimdi sizde canavar hareketlerinizi gönderin ve ödüllerin sahibi olun!
alıntı:Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11quote:Orjinalden alıntı: BSC Misafiriquote:Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11bence 2.ci olan arkadaşın 1.ci olması gerekiyor ben o kadar bu oyunu oynadım daha alttan tavana c4 atıp da yukarıda 2 kişi alan görmedim ama 1.ci olan arkadaşın kendi başarısı olduğu kadar karşıda kilerin başarısızlığı da bulunuyor geçen duvarı delip dikkati duvara çekip diğer taraftan dolanma taktiğini bende yaptım fakat adamlar yemedi beni armut gibi indirdiBu dediğin sözde kötü adamlar diamond ve platinium 3 ranklerinden oluşan bi takım ranked maçında böyle bir şey yapmış olmam bunu önemli kılıyor ki bunu not olarak düşmedim bile ayrıca cidden eğer alttan ses kasarak c4 le kill alamadıysan gerçekten senin adına üzüldüm böyle bir şeyi tadamamışsın casual maçlarda herkesin yaptığı küçük şeylerden biridir ve plat diamond insanlarında çokça kullandığı bir taktiktir tabii ki herkes yapar demiyorum ama ben kratosfatih le de oynamış birisi olarak yapıldığını gördüm her neyse beğenmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın ;)yapma ya ben zaten her girdiğim de oyunu tek başıma oynuyrum ya alttan c4 e ses kasıp adam alamadım bunun için kusura bakma sen ne diyosun 300 saat oyun oynadım belki farklı 10000 adamla oynamışımdır bazen oyunları izliyorum youtube da oyun videolarına bakıyorum twitchden izliyorum bu tip bir harekete ilk kez denk geldim hadi ben yapmadım bana yapanı veya benim takımımdan yapana da denk gelememem sence senin dediğin gibi herkes her an yapıyorsa biraz garip değil mi karşıdakilerin rütbesi beni hiç ilgilendirmez sonuçda rütbesi iyi diye her an yi oynayacaklar diye bir şey yok o duvarı delip vurma hareketi her adam yemiyor sonra o c4 sadece tavana bir yere atıpda 2 kişiyi alamassın tam anlamıyla çok iyi ses kasman gerekir adam onuda yaparken1vs5 oynuyor zaten sadece fikrimi söyledim bu kadar zoruna gitmesin benim için bence birinci olması gereken video o video olmalı saygı duymalısın demişssin ben kimseye bir saygısızlık yaptığımı sanmıyorum sadece fikrimi söyledim
quote:Orjinalden alıntı: BSC Misafiriquote:Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11bence 2.ci olan arkadaşın 1.ci olması gerekiyor ben o kadar bu oyunu oynadım daha alttan tavana c4 atıp da yukarıda 2 kişi alan görmedim ama 1.ci olan arkadaşın kendi başarısı olduğu kadar karşıda kilerin başarısızlığı da bulunuyor geçen duvarı delip dikkati duvara çekip diğer taraftan dolanma taktiğini bende yaptım fakat adamlar yemedi beni armut gibi indirdiBu dediğin sözde kötü adamlar diamond ve platinium 3 ranklerinden oluşan bi takım ranked maçında böyle bir şey yapmış olmam bunu önemli kılıyor ki bunu not olarak düşmedim bile ayrıca cidden eğer alttan ses kasarak c4 le kill alamadıysan gerçekten senin adına üzüldüm böyle bir şeyi tadamamışsın casual maçlarda herkesin yaptığı küçük şeylerden biridir ve plat diamond insanlarında çokça kullandığı bir taktiktir tabii ki herkes yapar demiyorum ama ben kratosfatih le de oynamış birisi olarak yapıldığını gördüm her neyse beğenmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın ;)
quote:Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11bence 2.ci olan arkadaşın 1.ci olması gerekiyor ben o kadar bu oyunu oynadım daha alttan tavana c4 atıp da yukarıda 2 kişi alan görmedim ama 1.ci olan arkadaşın kendi başarısı olduğu kadar karşıda kilerin başarısızlığı da bulunuyor geçen duvarı delip dikkati duvara çekip diğer taraftan dolanma taktiğini bende yaptım fakat adamlar yemedi beni armut gibi indirdi
alıntı:Orjinalden alıntı: tr-keremFPS'ye duyulan yoğun ilgiden dolayı belki kaydırma oluyordur ! bilmiyorum. Ancak burada haftalardır sürekli şikayet eden 10 kişiden 8'i eminim hiçbir katkı yapmadan konuşuyorlar. Ödül sadece steam'miş benim bir işime yaramayacak (ps4) ama göndermeye devam ederim amaç paylaşmak :)
alıntı:Orjinalden alıntı: BSC Misafiriquote:Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11bence 2.ci olan arkadaşın 1.ci olması gerekiyor ben o kadar bu oyunu oynadım daha alttan tavana c4 atıp da yukarıda 2 kişi alan görmedim ama 1.ci olan arkadaşın kendi başarısı olduğu kadar karşıda kilerin başarısızlığı da bulunuyor geçen duvarı delip dikkati duvara çekip diğer taraftan dolanma taktiğini bende yaptım fakat adamlar yemedi beni armut gibi indirdiBu dediğin sözde kötü adamlar diamond ve platinium 3 ranklerinden oluşan bi takım ranked maçında böyle bir şey yapmış olmam bunu önemli kılıyor ki bunu not olarak düşmedim bile ayrıca cidden eğer alttan ses kasarak c4 le kill alamadıysan gerçekten senin adına üzüldüm böyle bir şeyi tadamamışsın casual maçlarda herkesin yaptığı küçük şeylerden biridir ve plat diamond insanlarında çokça kullandığı bir taktiktir tabii ki herkes yapar demiyorum ama ben kratosfatih le de oynamış birisi olarak yapıldığını gördüm her neyse beğenmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın ;)
alıntı:Orijinalden alıntı: S. HawkingŞu CS baydı gerçekten. Ayın birincisi olarak seçtiğiniz kişi de aman aman gelmedi gözüme. Seneler önce eski sürümlerini oynarken de böyle kişilere sıklıkla rastlıyordum. 2. olan arkadaş daha fazla hak ediyordu. Yeni oyunlarda gösterilen yetenekler daha fazla takdir görmeli. Sonuçta biri 5 senelik oyunu belki bin küsür saat oynayıp da bu duruma gelmiş diğeri bir aylık oyunu oynayarak yeteneğini göstermiş. Çok oynayanı değil yetenekli olanı seçmelisiniz.
alıntı:Orijinalden alıntı: gerçekoyuncu11bence 2.ci olan arkadaşın 1.ci olması gerekiyor ben o kadar bu oyunu oynadım daha alttan tavana c4 atıp da yukarıda 2 kişi alan görmedim ama 1.ci olan arkadaşın kendi başarısı olduğu kadar karşıda kilerin başarısızlığı da bulunuyor geçen duvarı delip dikkati duvara çekip diğer taraftan dolanma taktiğini bende yaptım fakat adamlar yemedi beni armut gibi indirdi
DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.
Kullanıcı Adı
Şifre
E-Posta (Onay için gerekli.)