Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir

 
 
Bethesda stüdyosu tarafından biz oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise Special Edition sürümü için yayınlanan yeni mod, dinamik bir akıl sağlığı sistemini oyuna dahil ediyor.
 
Akıl sağlığını etkileyen dinamik bir sistem 
 
 
 
Mod geliştiricisi 'JaySerpa' tarafından bizlere sunulan paket sayesinde karakterimiz gerçekçi duygulara sahip olabiliyor. Burada yapacağımız hamlelere göre değişkenlik gösteren bir ruh haline bürünebiliyor ve çok zorlarsak kafayı bile üşütebiliyoruz.
 
Dinamik akıl sağlığı sistemi sayesinde dövüşlerde yaptıklarınıza bağlı olarak karakteriniz stresli veya korkmuş bir ruh haline geçiş yapabiliyor. Bu sistemle beraber mod geliştiricisi, hikayelere bakış açımızın değişeceğini ve farklı maceralar yaşayabileceğimizi aktarıyor. Bu yüzden mutlaka denemeniz gereken modlar arasında yer alıyor diyebiliriz.
 
Daha fazla detaya girecek olursak örneğin mücadele sırasında darbe aldığınızda kendinizi daha stresli hissedebiliyor, eğer çok fazla stresiniz birikirse bu da dayanıklılığınızı ve büyü gücünüzü etkiliyor. Diğer taraftan bir şeyler içmek, yemek yemek, uyumak, köpekleri sevmek veya diğer aktivitelerle uğraşmak stres seviyesini azaltıyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming 2K Games Bethesda Elder Scrolls 5 RPG Skyrim The Elder Scrolls V Skyrim
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı

Umit_22

4.5.2024 09:45:56

0
Oyundaki buglar ve glitchler yüzünden zaten çok kolay akıl sağlığımızı yitiriyoruz. Lüzumsuz bir mod. O yüzden üç hayırla uğurluyoruz kendilerini
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız