Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı

 
 
Rockstar Games tarafından biz oyun severlere sunulması planlanan Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu GTA 6 için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Heyecanlı bekleyiş sürerken bazı oyun sitelerinin oyunun anahtarlarını yani keylerini satışa sunduğu ortaya çıkıyor.
 
Bu tarz satın alımlara dikkat etmeniz gerekiyor
 
 
 
Ortaya çıkan ve internette dolaşan görsellere göre GTA 6'nın Xbox sürümü 69.99 Euro'luk fiyat etiketi ile beraber siparişlere açılmış durumda. Ancak oyunun 2025 yılında çıkış yapacağı resmi olarak belirtildiğinden dolayı şu anda önümüzde uzun bir sürecin olduğundan bahsedebiliyoruz. Dolayısıyla bu tarz satış yapan sitelere oldukça dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü oyunun fiyatı ve çıkış tarihi henüz belli değil. Belirtilen bu keyler oyunun çıkışı ile beraber elinizde kalabilir.
 
Oyunun Xbox sürümünün 69.99 Euro'luk fiyatı yaklaşık olarak 2.400 Türk Lirasına tekabül ediyor. Bu fiyatlandırma elbette şu an için oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkıyor. Ancak oyun çıkışı ile beraber daha yüksek fiyatlandırma ile bizlere sunulabilir.
 
Bildiğiniz üzere yakın zamanda EA, PlayStation mağazasında oyunlarını 3.000 ila 4.000 bandında satışa sunmaya başladı. Dolayısıyla oyun sektörünü değiştirecek olan GTA 6'nın bu tarz bir fiyatlandırma ile beraber çıkış yapması bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Grand Theft Auto VI Rockstar Games
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

7.5.2024 11:45:44

0
2400 tl nesi oldukça ucuz

JaReD22

4.5.2024 15:26:33

0
Çıkışından 10 yıl sonra mı

BSC Misafiri

4.5.2024 11:00:02

0
Yani, söz konusu rockstar oyunu olunca o fiyat eder ki ben GTA 6 için konsol almayı düşünüyorum. Esas sorun bu benim için. Büyük ihtimal Xbox'ta daha iyi grafik olacak ama olurda güzel exc'ler gelirse ps'e PS5 ya da yeni ne çıkacaksa onu alırım. Belki paket halinde satılır vs bilemedim :)

BSC Misafiri

4.5.2024 10:59:47

0
Epic halleder
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grand Theft Auto VI
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız