Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda

 
 
Square Enix tarafından oyunculara sunulan Tomb Raider'ın gelişmiş sürümü Definitive Edition, beklenildiği gibi PC platformuna çıkışını gerçekleştirdi. Tomb Raider Definitive Edition, 2014 yılında PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için piyasaya sürüldü.
 
Sadece Microsoft mağazasında yer alıyor 
 
 
 
Yaklaşık 10 yılın ardından PC platformundaki yerini alan Tomb Raider Definitive Edition, ana oyunu ve tüm ek paketleri kapsıyor. Üstelik bazı grafiksel iyileştirmelerin de olduğundan bahsetmemiz gerekiyor. Örneğin ana karakter Lara Croft artık daha parlak bir cilde sahip ve üstelik hafif aydınlatma seçeneklerinin de olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Oyunun orijinal sürümü 2013 yılında piyasaya sürüldü ve bu sürüm PC platformunda da yerini aldı. Şimdi ise Definitive Edition sürümü PC platformunda yer alıyor ancak bu sürüm sadece Microsoft Store üzerinde bulunuyor. Yani Steam platformunda ne yazık ki oyunu göremiyorsunuz, nedeni ise henüz belli değil.
 
Son olarak aşağıda oyunun orijinal sürümü ile Definitive Edition sürümü arasındaki farklılıkları gösteren bir videoyu görebilirsiniz. Bu sayede hangi farklılıklara sahip olduğunu anlayabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Tomb Raider
eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

27.4.2024 10:40:41

0
Şaka mı hiç fark yok hatta Steam daha akıcı gibi

BSC Misafiri

26.4.2024 11:52:13

+1
bu oyun cikali bu kadar olmus mu vay be. su sac olayi amd hair fx ne kadar buyuk olay olmustu zamaninda... ustune definite cikip birde 10 yil gecmis vay arkadas ama lara her zaman ki gibi cekici

alex59

25.4.2024 21:16:15

0
Lara steam versiyonunda ortama göre tepki verirken ms versiyonunda ben buraya nirden geldim der gibi etrafa mal mal bakıyor.

Grafitty-G

25.4.2024 18:16:25

0
Steam version kat kat daha iyi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız