Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor!

 
 
Arrowhead ekibi tarafından geliştirilen ve iki gün içinde 200.000'den fazla olumsuz eleştiri alan nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2 için gidişat pek iyi görünmüyor. Kullanıcılar şu anda gerçek anlamda büyük bir öfke kusuyor ve Steam incelemelerinden de bunları anlayabiliyoruz.
 
PlayStation Network zorunluluğu oyuncuları öfkelendirdi 
 
 
 
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde oyun için PlayStation Network hesabı zorunluluğunun getirileceği duyuruldu. Bu duyuru üzerine oyuncular bir anda ayaklandı ve böyle bir zorunluluğun aylar sonra gelmesini kınadı. Bu zorunluluğun güvenliği artırmak amacıyla olduğu belirtiliyor.
 
Durumlar böyle ilerlerken şu anda PlayStation Network zorunluluğu sebebiyle yayıncılığını üstlenen Sony, oyunu 177 ülkeden satıştan kaldırdı. Bildiğiniz üzere PSN her ülkede resmi olarak desteklenmiyor ve bazı ülkelerdeki oyuncular VPN açarak hesap oluşturmak durumunda kalıyor. Ancak bu da belli başlı problemleri beraberinde getiriyor.
 
İlerleyen süreçte Sony'nin tavrını değiştirir mi, değiştirmez mi hep birlikte göreceğiz. Peki siz bu gidişat hakkında neler düşünüyorsunuz?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.5.2024 16:31:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Adamlar hile açanları banlamak için önlem alıyor çokta yerinde bi karar... oyunlar pc ye geçince işin cılkı çıkıyor. Ne var bunda anlamıyorum dpğrusu
steam hesabın çalınınca anlarsın yerinde kararı sizin gibilere müstehak neyseki sony geri adım attı sende savunmaya devam et çöp sistemi

BSC Misafiri

6.5.2024 10:47:06

0
Adamlar hile açanları banlamak için önlem alıyor çokta yerinde bi karar... oyunlar pc ye geçince işin cılkı çıkıyor. Ne var bunda anlamıyorum dpğrusu

Curtius

6.5.2024 10:20:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Kendi yaşadıkları ülkeden USA PSN den hesap açamıyorlar mı?
Yaşadığın ülkeden farklı yerden hesap açmak yasak. Hesabını kapama hakları var. He neden o zaman benim ülkemde de desteklemiyorsun diye sorarlar adama, işte Sony diyorum ne diyeyim.

RealArek

6.5.2024 06:39:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: Philipp_Plein Kendi yaşadıkları ülkeden USA PSN den hesap açamıyorlar mı?
Desteği olmayan ülkelerde açması sıkıntı açanların çoğu ban yemiş.

Philipp_Plein

5.5.2024 15:00:53

0
Kendi yaşadıkları ülkeden USA PSN den hesap açamıyorlar mı?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız